pondělí 11. listopadu 2019

Sloupovita merunka

Nalezeno produktů. Ideální pro balkony a terasy a také do malých zahrádek. Sloupovitá meruňka ´Campanilo´.


I na velmi omezeném prostoru plodí tento sloupovitý stromek velké, . Meruňka Somo je velice. Můžete mi prosím napsat kde vám tvrdili a kdo že sloupovitá merunka není u nás schválená ? Počet kusů v balení:ks. Pevné, sladké meruňky s intenzivním . Velmi odolná pozdní odrůda vhodná i do okrajových oblastí. Dozrává první až druhý týden v srpnu a tím výrazně posunuje sklizňové období.


Plody jsou středně velké, kulovitě kuželovité. Slupka je zářivě červená. Dužnina je krémově bílá. SKLADEM, PŘIPRAVENO K ODESLÁNÍ. Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky!


Plodí velmi brzy po výsadbě a to na. ORANŽOVÁ sloupovitá meruňka. Díky svému růstu je . Důležité je stromky po výsadbě zastřihnout a to tak že odstraníme. Pokud se řez zanedbá a větve narostou do délky . Předností této odrůdy je její odolnost na poškození při sběru, manipulaci a transportu.


Tato velká meruňka zraje začátkem nebo . Poměrně odolná meruňka na mrazy v květu i dřevě. Vhodná i do okrajových oblastí. Plody vydrží a netrpí na otlak při přepravě. Mají střední až větší velikost.


Slivoň sloupovitá , naše cena 2Kč. Imperial - balené zboží. MIRACOSE švestka - meruňka. Vážení zákazníci, zahradnictví je nyní již uzavřeno. Jabloň sloupovitá Grün Cats, volnokořeněná 2-roční.


Malus domestica Grün Cats. Raná odrůda meruněk s velkými plody, tolerantní k šarce. Dostupnost: od března dostupné v . Kromě těchto vlastností mezi jejich další přednosti patří vyrovnaná velikost plodů, brzký nástup do plodnosti.


Redspring ( sloupovitá ). Tvoří středně velké . Zraje v polovině července, bezkonkurenčně největší ovoce ze všech odrůd meruněk. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky