pátek 29. listopadu 2019

Rymovnik mnozeni

Krom zimního období můžete takto rostlinu množit v podstatě celoročně. Nám se velmi osvědčilo vypěstovat si vždy rostlinku . Lze tuto bylinu množit a není to příliš složité? Je množení rýmovníku náročné? Existují rostliny, u kterých bychom vám rozhodně nedoporučovali . Hnojení rýmovník nevyžaduje, ale pokud jste zvyklí dopřávat výživu ostatním pokojovkám, jednou za čas rozhodně nepohrdne. Rýmovník (Plectranthus) se u nás těší stále větší oblibě.


Narazíte na něj pod označením mexický nebo řecký eukalypt, kubánské oregano, mou molice. Výhony ale také můžeme vyvazovat ke svislé opoře nebo je libovolně tvarovat. Zaštipování a množení. Připravíte z něj léčivý sirup i masti. Snadné pěstování i množení.


Jestli chcete, aby se vám doma rýmovník pěkně zelenal a byl k užitku, věřte že to nedá žádnou námahu. Dobře a rychle koření i ve vodě. Z části stonku, která je při zakořeňování ponořena ve vodě, odstraňte listy. Saved from prima-receptar. Jak pěstovat a množit rýmovník – Príma receptář.


Find this Pin and more . Tento pin objevil(a) Lenka Smetanová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Množí se vrcholovými řízky, které pěkně a rychle koření i ve vodě. Angínovník a rýmovník.


Proměna - Duration: 12:00. Množení broskvoní - Duration: 4:37. Není se čemu divit, jde totiž o opravdový zázrak. Jeho léčivé účinky jsou . Pokud si chcete rýmovník rozmnožit, nejlepší metodou je řízkování. Klidní trávení a působí protizánětlivě.


To je jen malý výčet. Molice, mou rýmovník (Plectranthus) patří do rodu teplomilných bylin z čeledi čeleď. Vyklíčená semena Rýmovníku, jsou viditelná už do jednoho . This Pin was discovered by Bea. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ošetřete stimulátorem.


Postup je jednoduchý. Je tedy potřeba nechat jen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky