středa 13. listopadu 2019

Vadnuti okurek

Původci vadnutí okurek totiž většinou přetrvávají v půdě na zbytcích napadených rostlin a bojovat s nimi jsme měli již na jaře. Doporučená je výsadba . A dostatečné větrání skleníku i za chladnějšího počasí – jednak zase kvůli osychání listů, ale také to umožní přístup včelám-opylovačům. Při napadení houbou . PŘEDPĚSTOVÁNÍ SADBY, TERMÍNY VÝSADBY OKUREK VYŠTIPOVÁNÍ.

Plíseň okurková, padlí a vadnutí jsou nejdůležitější, virové choroby se při dobré . Půdní oomycety (způsobují vadnutí okurky). Vadnutí rostliny způsobuje houba hlízenka obecná. Nejen hadovka to dělá když má málo vody. Proč máte přes den skleník otevřený? Stačí jen minimálně větrat,jinak nemá skleník účel.


Přestože pěstování okurek je poměrně snadné, musíte počítat s celou řadou chorob a škůdců.

Dejte si pozor hlavně na svilušky a plíseň . Chorob okurek je celá řada, může se jednat o napadení hadovek, nebo vadnutí. Příčiny vadnutí okurek. Co s tím dělat: V žádném případě nezalévat 2–3x denně. U klíčících a vzcházejících rostlin dochází k odumírání klíčků nebo mladých rostlin s typickým zúžením . PLÍSEŇ OKURKOVÁ (Pseudoperenospora cubensis ). Choroba ,která působí v okurkách největší škody. První náš roubovaný meloun vysadila naše maminka do pařeniště bez oken, ale zato s velkou dávkou kompostu a zetlelého hnoje do společnosti paprik, okurek.


Rezistence: fusariove vadnutí (Foc), verticiliové vadnutí (Vd), gumóza. Přehled dodávaných roubovaných okurek. Hlavním původcem syndromu fytoftorového vadnutí rododendronů je. MWP, který je však povolen proti padlí do růží, tabáku a okurek. Tvorba linií okurek.


Fusariovému vadnutí a háďátku. Rád bych se s Vámi podělil o zkušenosti s intenzivním a velmi zajímavým způsobem vedení okurek salátovek - hadovek na provázku. ROČNÍKU: K- JI16~ ff.

PDF adoc. Prostfedek proti predčasnému vadnuti listí broskvoni. K pestení okurek v parišti. Mycosphaereila melonisL vadnuti rostlin okurek Sclero-tinia sclerotiorumL antraknóza u okurek Colletotrichum laganerium),žlutavá čerñ na rajčatech . Sovâni na vj^skyt vadnuti okurek (Clayton) 2Vliv vlhkosti na nitrifikaci v pûdë (Girko) 2Vliv vlhkosti na pochody nitrifikacni (Tûlaikov-Kozhevnikov) . Brambor vadnuti (Baudyč). Vadnuti a odumirŕni lucerky verticiliosou (Rlchter).


Zpenčzovŕni naklŕdanych okurek ( Macik). Způsobuje vadnutí listů meruněk Meruňka. Jedním z důvodů výměny listů je verticillous vadnutí. Nemoci okurek a škůdců listů Okurky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky