úterý 15. ledna 2019

Roubovaný meloun

Kvalitní roubované sazenice melounů je už nyní možné objednat ZDE. Rozesílány budou v polovině května. Melouny lidé začali roubovat. První náš roubovaný meloun vysadila naše maminka do pařeniště bez oken, ale zato s velkou dávkou kompostu a zetlelého hnoje do společnosti paprik, okurek a. Dostupnost: na dotaz (nejsme e-shop, ale doručujeme po Písku a okolí) Orientační cena: Kč.


Tento příspěvek (zjistit adresu).

Granat je odrůda vodního melounu , která netvoří semena. Sazenice melounu vodního je vhodné vysazovat právě nyní, v polovině května po posledních mrazech. V čem jsou jiné ty roubované ? V nabídce jsou kromě několika odrůd rajčat i okurky, papriky, roubovaná bazalka, roubovaný lilek, vodní a cukrový meloun. Roubovanou zeleninu nabízíme . Navíc roubované melouny mají mnohem nižší nároky na pěstování.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Nároky na pěstování mají podobné, cukrový meloun potřebuje k dozrání přibližně.

Zelenina vhodná pro pěstování v nádobách. Dobrý den, chci naroubovat meloun Laiko II na tykev. Jakou konkrétní tykev - jako podnože - k roubování tohoto druhu melounu doporučujete?


Jak si vypěstovat melouny ? Videostudio K Kralupy. Výhony podnože musíte odstranit. Jinak z melounu nebudete mít nic a poroste hlavně dýně. Crisby F1´, který tvoří plody o velikosti asi kg.


Vyrábíme roubované okurky a melouny. Není to nic těžkého, ale na začátku mi hodně pomohla moje dcera, která je naroubovala, dodává Vlastimil . Letos už to nestihnete, ale jako inspirace pro příští sezónu melouny. Do roubování melounů (či salátových okurek) se však pouští jen zkušení . Pozor také, abyste roubované melouny nezasadili příliš hluboko.


Roub musí vyčnívat nad zem, aby nezakořenil. Ze zelenin se v posledních letech nejčastěji roubují okurky, melouny , nověji i papriky a rajčata. Poloraná odrůda vodního melounu.


Plody oválné o váze 8–kg.

Vodní meloun s malými semeny. Rezistence: Fusariove vadnuti (Fom, Foc) verticiliové vadnutí (Vd) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky