úterý 22. ledna 2019

Obložení soklů domů

Obložení soklu umělým kamenem. Tepelná izolace a úprava soklu domu by měla splňovat zejména důležité nároky jako minimální nasákavost, mrazuvzdornost, . Sokl domu dělá stejně jako fasáda tvář celého domu. Proto je výběr takové imitace kamene či přírodního obkladu nanejvýš důležitý.


U soklových obložení je. Určitý typ keramických obkladů lze použít i na obložení soklů.

Mohou mít zajímavý reliéfní povrch. Velmi efektní, ale dražší . Betonové obklady soklů se vyznačují i vysokou trvanlivostí, jsou poměrně. Pro obklad fasád a tedy i soklů domu se nejčastěji používá smrk, borovice a modřín.


Sokl řeší přechod vnější stěny domu na základy a okolní terén. Intenzivně na něj působí povětrnostní vlivy. Rozhodli jste se pro obklad soklu z přírodního kamene? Zdarma Vám vytvoříme grafický návrh,zašleme vzorek a je možné si u naší firmy domluvit i .

Betonový obklad Steinblau Vertigo cream - imitace kamene. Nechte na sebe dýchnout kouzlo, které je v tomto obkladu skryto. Správná funkčnost soklu je důležitá i vzhledem k zateplení domu. Pokud byste sokl špatně. Není pochyb o tom, že pěkně obložený sokl dotváří celkovou image domu.


Sokl však zároveň patří k nejvíce namáhaným částem stavby a nese . Z naší velké nabídky venkovních obkladů si zaručeně vyberete ten správný pro instalaci na dům, fasádu, sokl , zídku, plot nebo jinou plochu. Jednoduše řečeno, spodní partie domu lehce promrzaly. Alternativou se stal sendvič obvodového zdiva a kamenného obkladu.


Obklady soklů jsou velmi často používány u městských domů. Jedná se o velmi dobrou ochranu spodní konstrukce domu před vodou, před . Fasádní obklady na sokly STAVOBLOCK jsou ideální pro realizaci spodní části. Sokl - plošně malá část z fasády domu , někdy nenápadná a zbylá bez povšimnutí. Patří však k nejvíce namáhaným částem a náročným detailům stavby.


S výhodou se zde uplatní plastové fasádní obklady. Mezi hlavní přednosti patří malá . Následné obložení stěn a pokládka dlažby. Výsledná práce je kvalitní, .

Já jsem kdysi řešil podobný problém. U staršího domu , který stavěl můj děda, jsem ale uboural sokl tak, aby nepřesahoval profil omítky, ale byl . FASÁDNÍ OBKLADY DecoSTONE - ukázky realizací. Příklad použití fasádních obkladů DecoSTONE při renovaci fasády rodinného domu - barva kávově bílá, . Přírodní obkladový kámen do interiéru a exteriéru.


Plot, fasádní obkla sokl domu , obložení krbu, obložení garáže, obklady do koupelny, obývací pokoj. Už dlouho hledám nějaký obkla který bych mohl použít na sokl svého domu. Velice se mi líbil NOVABRIK, ale cena je pro mě moc vysoká. Hodí se k obložení zídek, fasády domu či soklu , ke zvýraznění interiérových a exteriérových prvků, na chodníky, do pergoly apod. Cihly se na sebe skládají a jsou kotveny k vymezovacímu roštu.


Stejným způsobem lze řešit fasádu domu. Novabrik je venkovní obklad na sokl , s garancí let. Díky této vyšší adhezivitě může tepelná izolace lehce udržet i těžký obklad soklu , který se zde také často používá. Běžný fasádní polystyren nese . Rad bych se Vas zeptal, jak provest zatepleni soklove casti domu v. Dobrý den, oddělali jsme obložení soklové části domu a udělali jsme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky