středa 30. ledna 2019

Jak roubovat rajčata

Běžně se roubují okurky, lilek nebo vodní meloun, v neposlední řadě také rajče. Chcete vědět, jak na to? Nejen ovocné stromy, i zeleninu je totiž možné roubovat.


Najdete zde klipsy pro klasický způsob roubování okurek a melounů. U rajčat se dobře osvědčil nový způsob roubování s použitím fixační tyčinky. Rajčata velmi dobře zakořeňují, když odtrhneš vrchol a dáš do vody.


Ze zelenin se v posledních letech nejčastěji roubují okurky, melouny, nověji i papriky a rajčata. Roubování okurek však není novinka. Unsubscribe from Petr Jodas? Další videa Komentáře.


Současný sortiment rajčat , paprik, okurek, melounů, lilků či tykví je naprosto. V nabídce jsou kromě několika odrůd rajčat i okurky, papriky, roubovaná. Co vše se dá roubovat ? Okurky se roubují na tykve fíkolisté.


Protože semena podnože klíčí pomaleji , . Mladé rostliny roubované zeleniny. Hishtil je specialista v roubování zeleniny a produkuje. Sortiment roubovaných rajčat sadbovač 1. V létě si rád pěstuji na zahradě rajčátka, ale v poslední době se moc nedaří. Beaufort Maxifort F Vigomax F1) u rajčat a baklažánů. Proč je roubování plodové zeleniny výhodné?


Rostlina není výsledkem genetického inženýrství, ale ručního štěpování, takzvaného roubování , uvedl portál tvnoviny. Jak na roubování okurek? Když rostlina vyroste a . Klipsy pro roubování rajčat , paprik a lilků. Volba tvrdého nebo měkkého klipsu pro rajčata, papriky a lilky je závislá na podmínkách růstu.


V zemích Středomoří . Konečně jsem se dostal k naroubování rajčat na bramboru. Ta víkendová parodie na počasí dovoluje tak . Tykev používaná jako podnož pro roubování okurek a melounů. Má dobrou afinitu s většinou pěstovaných odrůd.


Bohatý kořenový systém odolný vůči půdním . TomTato není kříženec nýbrž roubovaná rostlina. Brambora i rajče jsou lilkovité rostliny, velmi příbuzné, tudíž je možné je na sebe roubovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky