čtvrtek 17. ledna 2019

Náhradní litinové plotýnky

Ke všem prodaným strojům samozřejmě dodáváme i veškeré originální náhradní díly a poskytujeme autorizovaný servis. To vše se snažíme poskytovat za co . Po pár měsících, když už ji někdo začal pomalu rozkrádat, ji bratr prodal asi za tisíce na náhradní díly. I když kdo ví, možná ještě vaří dodnes.


Každé plavidlo v přístavu muselo pomáhat s odtlačením Prvního kruhu do moře a všechny nefunkční lodě se měly rozebrat na náhradní díly. A nakonec: Chybí matičky. Přeškrtnu to: Chybí matičky.


Náhradní díly vynechám. PRO MOTOR Servis CZ Servis, opravy a náhradní díly motorů DEUTZ, FPT, LOMBARDINY. Dům a zahrada - Motor vari bazar.


V našem e-shopu najdede traktory, sekačky, motory. Bohužel nedokážeme každý den obnovovat ceny náhradních dílů, proto ceny na těchto stránkách jsou pouze . Prodám VELICE MÁLO POUŽITÉ - zánovní díly vari. Dobrý den, prodám tera vari , lištu s koly a náhradní díly.


Patříme mezi značkové prodejce výrobků společnosti Vari. Jedná se o zahradní, farmářskou a komunální techniku s veškerým aktivním i pasivním příslušenstvím . Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Podle jména: od A do Z, Podle jména: od Z do A, Nejprve zboží skladem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle . Bonas, Brill, Powerplus, WOLF-Garten, Motor Jikov, Vares. Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice. I nadále naše firma zajišťuje servis na 2-taktní motory Jikov a stejně tak jsme schopni na motory Terra Jikov dodat náhradní díly.


Vari - Tera , let tradice výroby multifunkčního systému na práci na zahradě . Některé díly se mohou lišit v závislosti na roku výroby a provedení traktoru. Jestliže si nejste jisti, kontaktujte nás a mějte prosím připraveno . Těsnění palivového kohoutu. RÁDLO k Vari systému.


Pneu pro vozíkTera-Vari. Poskytuje kvalitní servis značek Terra, Vari , Honda, Jikov a Dakr. Věnuje se maloobchodu i velkoobchodu s příslušenstvím. Dnes dodává náhradní díly.


VARI malotraktor a iné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky