středa 23. ledna 2019

Prodej stromků meruněk

Prodávat a posílat budeme začátkem března dle počasí. Posíláme jen prostokořenné stromky a drobné kontejnerované ovoce. Okrasné keře a stromy neposíláme.


Goldrich meruňka podnož. Spring Blush meruňka podnož.

Patříme mezi obchody, které mohou mít otevřeno. Dodržujte prosím odstup mezi ostatními nejméně m. Provozní doba v dubnu po - pá. Stránky prodejny firmy prodej stromků s. Odrůdy dostupné na trhu české republiky.


Meruňky - doba zrání meruňek. Pozdní odrůda meruňky s výbornou konzervárenskou hodnotou, plody nepřezrávají a dobře se….

Prodej v Ostrožské Nové Vsi. Velkoplodá atraktivní odrůda meruněk vysoce odolná mrazu, vhodná do všech poloh. Vhodná do chladnějších oblastí. Prostokořenný stromek.


Plody jsou střední, chuťově velmi výrazné. Moniliovým úžehem trpívá málo, vhodná do okrajových poloh pěstování meruněk. Zraje kolem poloviny července. Výborného ovoce, a s ním spojených produktů, meruňky podporují vitalitu organizmu, léčí bolesti žaludku, regulují krevní tlak.


Každé jaro (březen-duben) a podzim (říjen-listopad) nabízíme k prodeji ovocné stromky z naší školky vypěstované na našich. Pěstujeme a prodáváme různé typy ovocných stromků a keřů: jabloně, hrušně, meruňky , slivoně, ořechy, . Macešky, primule a jarní cibuloviny již v prodeji. Zahájen jarní prodej ovocných stromků a keřů.


Nabídka odrůd v menu v sekci zahradnictví - ovocné . Jen u nás jako dovozce pro biosady jsou k prodeji vzrostlé stromk. Ovocné stromky -35- Jabloně, švestky, meruňky ,broskvoně, hrušk.

Dobrá zpráva pro zahrádkáře: Výzkumný a . HARGRAND původ Francie. Naše Zahradnictví Urban se zabývá pěstováním a následným prodejem ovocných stromků , různých odrůd meruněk. Většina ovocných stromků je zasílána ve formě špičáku - tedy prutu bez založené koruny (nerozvětvené). Zastavení prodeje mladých stromků avizovali ovocnáři z firmy Ökoplant na svém webu už třiadvacátého března.


V drobném prodeji jsme prodali . Snaží se o udržení a prodej tohoto originálního ovoce z Wachau. Pečeť tohoto spolku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky