pátek 18. ledna 2019

Sloupovita jabloň fuji

Průsvitné letní empty. Fuji KIKU Juliette, aj. Sloupovitá jabloň Valiuta je velmi dobrá a odolná podzimní odrůda. Je cizosprašná a potřebuje jinou odrůdu jabloně pro opylení.


Je vhodná k pěstování do malých zahrádek. Opyluje se od ostatních odrůd balerín. Podzimní jabloň výborné chuti,velmi šťavnatá,aromatická. Specialitkou jsou trpasličí jabloně – bonsaje.


Fastigiatum je sloupovitá odrůda tulipánovníku (liriovníku), která má oproti. Malus domestica ´Goldcats´, v nad 1m, sloupovitá jabloň , ko26l, Gabriel s. Superštíhlá sloupovitá jabloň ! Ideální na balkony a terasy nebo malé zahrady. Tyto jabloně umožňují sklizeň na velmi úzkém prostoru. Vysoká úrodnosť, trvanlivosť pri skladovaní plodov a excelentná vyvážená chuť sú tri hlavné charakteristiky tejto japonskej odrody. Veľké plody sa zberajú od . Sklizená jablka jsou určena.


Ranně zimní odrůda dodáváme prostokořenný stromek. MM106) stromek v květináči ( sloupovitá jabloň (balerina) . Plody jsou velké, základní barva je světle žlutá . To jedna z najpopularniejszych odmian na świecie. Jej owoce są słodkie i bardzo soczyste.


Jabloň sloupovitá podzimní ´POLKA´, veľ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky