pátek 11. ledna 2019

Kontejnerovana vinna réva

Nabízím použitá litinová komínová dvířka v zachovalém stavu. Nejlépe osobní odběr, ale zaslání poštou nebo přepravn. Specialista na zámky a kování.


DVÍŘKA komínová litinová. Komínová dvířka Tuma jsou moderního designu z výliskem loga Tuma v bílém lakovaném provedení.

Pro sopouch a komínová dvířka se kratší strana odřezává. Přikládací dvířka ,vnitřní rozměr š2x v1vnější rozměr š2x v212. Dvířka komínová ,vnitřní rozměr š1x v2x hlvnější rozměr š2x v3x hl50.


Rošt litinový 210x320. Stará litinová komínová dvířka. Prodám litinová komínová dvířka. Hlavní město Praha, cena 100Kč, od takhr na Sbazar.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Povrchová úprava černou barvou . Litinová komínová dvířka - černá. Cena s DPH: 66- Kč.


Plechová komínová dvířka s litinovým rámem - bez povrchové úpravy. Vnější rozměry - 3x 1mm. Vnitřní otvor - 2x 1mm. Otvor pro zazdění - 3x . Komínová stříška zlepšující technické a estetické vlastnosti komínu. Alternativně nahrazuje při ukončení komína komínový límec.


Kompletní sortiment litiny pro stavbu kamen, grilů a krbů. Nabízíme litinová dvířka krbová, kuchyňská, chlebová, udírenská, komínová , litinové rošty, trouby a . Kamna jsou vybavena horním kouřovodem o průměru 1mm. Součásti kamen vyrobené z litiny : horní deska, spodní deska, zadní stěna, boční.

Kamna krbová ocelová BOHEMIA (litinová dvířka). Nabízíme nerezové komínové stříšky a hlavice na rouru, s podstavou nebo s redukcí do keramického komína o různých průměrech. Pa pro článkovou verzi, min. Jotul F 5SE BP černý lak, dvířka bez ozdobných příček, litinová kamna. Mají silnou litinovou branku a čtyři litinové úchyty pro montáž.


Barva, žáruvzdorná černá. Kvalitní a nejprodávanější litinové krbové vložky přímo z Francie. Proč regulátor komínového tahu ESREKO II regulátor tahu do dvířek 1x 1mm?


Náhradní díl pro krbová kamna FILEX - zatápěcí dvířka litinová. Pocitově bych samozřejmě řekl, že musejí. Kdysi se dělala i litinová a to je jiné kafe. L lavice 1lepidlo litinový kroužek plát 5 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky