úterý 22. ledna 2019

Hnojeni rajcat kurincema

Zvýšené hnojení sírou ovlivňuje např. To všechno je zelenina, která se může sázet hned v prvním roce po hnojení hnojem. Proto je možné její přihnojování zkvašeným slepičincem i . Slepičí trus nikdy nepoužívejte k hnojení čerstvý. Nicméně hnojení při vysazování má jedno specifikum. Kvůli tomu, že dáváme hnojivo do jámy přímo ke kořenům, lze použít pouze hnojiva . Po týdnu můžeme opět hnojení opakovat.


Používáme je nejen na okurky, rajčata, papriky, květák, jahody, maliny, borůvky ale i muškáty, begonie, azalky, . Nedostatek vápníku způsobuje typické hnědnutí špiček rajčat i paprik. Když hnědnou špičky plodů. Zelenina potřebuje ke svému dobrému růstu a dozrávání i další . Cheme-li hnojit zálivkou, kde se doporučuje , tak stačí ředit 1: pro hnojení na list postačí tj.


Počítal jsem všechny živiny z trusu 2 . Ja na konci sezóny dám do pôdy Slepičince, inak počas vegetácie pri kažej zálievke polievam malou dávkou tekutého hnojiva Cererit NPK 5-5- rastlinám sa . Dávkování: Aplikační roztok se připraví rozmícháním 5–g hnojiva v l vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky