pondělí 22. října 2018

Smrk bílý

Smrk bílý existuje v mnoha kultivarech. Nejznámější je jako tzv. Má kuželovitý kompaktní tvar a na jaře má svěží zelenou barvu díky . Mezi nejznámější patří smrk pichlavý, omorika nebo ztepilý či sivý - dále je rozlišujeme dle jednotlivých.


Velmi efektní nízký solitér je tento zakrslý smrk bílý.

Jeho přirozený tvar je téměř pravidelně kuželovitý, není nutné jej stříhat. Zakrslý smrk, s kuželovitou, pravidelnou korunou, hustě k zemi zavětvenou, často přirovnávanou k cukrové homoli. Roste pomalu, ale hustě a pokud je . Je to krásná rostlina do nádob, která je dostatečně. Smrky jsou vždyzelené stromy obvykle dosahující mohutného vzrůstu (nejvíce smrk sitka až m), s korunou většinou kuželovitého nebo válcovitě kuželovitého. V katalogu nemáme podrobnější informace o zakrslý smrk bily.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

DTD laminovaná TREND COLLECTION exkluzivně od JAF HOLZ, určená pro široké využití v nábytkářském průmyslu. Nebyly nalezeny žádné produkty odpovídající zadaným kritériím. Shop is in view mode. Zobrazit plnou verzi stránky . Speciální designová krytina od německého výrobce Meister.


UVIWAX smrk bílý l. Hedvábně matný nátěr na dřevo s UV ochranou pro oblast vnitřních prostor. Bezbarvý nebo transparentní, polomatný, k použití . Pod stromy rostly trsy bodláků, ostřice, ambrosie a . Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, . Palanda 830B Materiál: masiv smrk - bílý lak. Schůdky lze namontovat na pravou i levou stranu.


Osmo Uniwax UV ochrana se hodí jako samostatný nátěr na obložení stěn a stropů a také na skříně a dveře uvnitř objektu. Je také vhodný jako renovační a . Matrace a rošty nejsou součástí postele.

Standardní provedení: smrk masiv, dokončení lak bílý , rozměry 1x 2cm. Další (jiná) provedení lze zhotovit na přání . Barevná skupina, Smrk. Dvojí úspora díky vysokému podílu oleje – šetří čas a peníze!


Your browser sent a request that this server could not understand. Transparentní, polomatná, k použití venku Zvláště se doporučuje na fasády, balkóny,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky