úterý 16. října 2018

Still řetězové pily

Výkon, který inspiruje. STIHL je výrobcem velmi široké škály různých modelů řetězových pil. Pro jakýkoliv účel najdete v nabídce firmy STIHL. To vše proto, abyste se mohli na Vaši motorovou pilu vždy.


Stihl MS 2s benzinovým motorem střední výkonové třídy. MS 1Malá kompaktní benzínová pila s motorem 2-MIX Moderní malá benzínová pila pro řezání palivového. Motorové benzinové pily jsou oblíbené pro svoji všestrannost a velký výkon.


Společné pro všechny modely pil je uplatňování inovativních technologií,. Nabízíme benzínové i akumulátorové jednoruční pily STIHL , ale i vyvětvovací pily a pily teleskopické. Specialitou firmy STIHL je záchranářská motorová pila. Nová řada aku strojů STIHL Compact. Pila MSA 1C BQ, představení.


Jedna baterie pro pilu , vyžínač. Podívejte se na motorové pily v akci a vyberte si tu pravou pro vás! Pořádná pila je základní výbavou každého dřevorubce. Dětská řetězová pila připraví každému malému dřevorubci jedinečné zážitky. Tento výškový prořezávač pracuje na principu řetězové pily a díky svému dodatečnému prodloužení se ideálně hodí k pohodlné péči o stromy až do pracovní.


Dnes si ukážeme jak seřídit karburátor u motorové pily STIHL MS261. Chystáte se pořídit motorovou pilu Still a zajímá vás ceník? ZDARMA zadejte online poptávku. Porovnáte si nejlevnější cenu pily Still. První ceníky motorové pily.


NÁHRADNÍ DÍLY na motorové pily. Naleznete zde vše od šroubů a matic, až po kompletní válce, nebo například. Prodej a servis - sekačky, štěpkovače, drtiče, vertikutátory, motorové pily a mnoho dalšího, včetně kompletního příslušenství. Prodám motorovou řetězovou pilu německé značky LUX.


Levné náhradní díly Stihl pro motorové pily , křovinořezy a rozbrušovačky najdete v e-shopu Kasumex. Motorová pila řetězová je nářadí, které by nemělo chybět žádnému malému kutilovi, který má na zahradě spousty práce. K pile jsou přiloženy ochranné brýle. Bohatá výbava ako napr.


Fieldmann MOL Dynamic Forest olej pro elektrické a motorové řetězové pily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky