pondělí 15. října 2018

Dřevěny kryt na studnu

Prodám nové dřevěné pískoviště s poklopem rozměry 150x150cm výška 30cm. Dobry den, na studni mam betonovy kryt a na nem dreveny kryt. Mar dřevěný okrasný kryt na studnu - Královéhradecký kraj, inzerce, prodám.


Dřevěný poklop na studnu. Foto - dřevěná vrata poklopu. Nejčastěji je dřevěný kryt studny zhotoven dvakrát, navíc pokrývá vodní zrcadlo z mrazu v zimě.

Rozměry 45cm x 52cm x 50cm. Dobrý den, dokázali byste pro mě vyrobit dřevěný poklop na studnu ? Poklop na studnu - dvoudílný. Potřeboval bych kulatý poklop o průměru 1centimetrů rozdělený na . K výrobě poklopu byla použita biodeska.


Váha poklopu cca 15kg. Dům a zahrada - Na studnu bazar. Vybírejte z inzerátů.

Kryt na strunu nabízím kryt na studnu. Rumpál, kryt na studnu , víko studně ,dekorace,. Hledáte na poklop studnu ? Plastový poklop na skruž , studnu - prům. Okrasný kryt studny je osazen dřevěnou mříží, která zabrání pádu většího předmětu do studny.


Tato mříž je odnímatelná. Základna krytu studny je ve tvaru. Jednoduché dřevěné víko se snadno vyrábí samo, proces jeho . U plotu zahlédl dřevěný poklop , pravděpodobně kryt studny.


Protáhl se oknem ven a loudal se k němu. Byla to typická norská venkovská studna , vyhrabaná díra. Drevený poklop na studňu alebo šachtu vyrobíme aj na mieru podľa tvaru, či priemeru, aký potrebujete. Mám obavy, že ale nebude dlouho, protože dle mého laického názoru není příliš kvalitně řešený zákryt a poklop studny. Masivní poklop na studnu.


Vyrobeno z modřínové spárovky tl. Lepeno odolným DPU lepidlem. Jan dřevěný okrasný kryt na studnu - inzerce, prodám - Hyperinzerce.

Zrušit Změny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC. Aby voda ve studni nebyla kontaminována nežádoucí chemickou látkou, je třeba volit nátěrovou hmotu s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky