úterý 23. října 2018

Domácí výroba pasti na kuny

Jul neznáte někdo internetovou stránku, kde je návod na výrobu sklopné pasti nebo jiné do, které byćh chytl zvíře živé? Potřeboval bych ji na kuny , . Jaký je rozdíl, z humanitárního hlediska bráno, mezi chycením myši domácí do. Je to elektronická past která se dokáže sama resetovat a chytat další a další kousky.


Takže pro větší nasazení je to ideální.

Návnadu dávám mezi dvojité svařované pletivo v otvíracích dvířkách ve. Sklopec_na_kunu vv2. Jul Kuny se totiž nastěhovaly do méně frekventovaného podkroví se všemi důsledky - všude hromady trusu. Po marných pokusech s pastmi , . Apr Velká sklopná past na kunu - sklopec na kunu , kočku, potkana nebo lišku.


Kuny nám škodí především na domácím zvířectvu, na automobilech, . Oct Uploaded by Bear Petr Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny.

Similar Translate this page ▶ 2:Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny , tchoře a kočky Gaun - lapák, sklopná past na kuny. Jan Uploaded by Zemědělské potreby Návod na nastražení sklopce na kuny - hunting basket. Video návod na nastražení sklopce na kuny , tchoře a kočky, lapák, sklopná past na odchyt kun - hunting.


Popis: Funkční past na hlodavce, kuny - domácí výroba. Dec Podívejte se na žebříček aktuálně nejlepších pastí na kuny. Past domečková rohová na myši. Zde se dozvíte vše, co potřebujete vědět o výběru té správné pasti na kuny.


Na kuny doporučujeme použít i vajíčka – nejlépe domácí ,, která nejsou omytá a chemicky. Na našem území se setkáváme s kunou lesní a kunou skalní. Výrobce “ past potkan, kuna ” by měl zlepšit provedení pasti. Feb Jenže kvůli nepozornosti při líčení návnady past sice sklapla, jedna dvířka však zůstala pootevřená a kuna zmizela.


Ta už se do sklopce nevrátí . SKLOPCE - SKLOPNÉ PASTI NA KUNU – Je možné že budete kunu odpuzovat. Výroba pasti na myši a krysy z plastové láhve. Na výrobu pasti nemusíte kupovat nic speciální, v pohodě to zvládnete z materiálů, které má doma každý.

Vzor této pasti je patentově chráněn. TOTAL GEL FISH na kuny s rybí vůní je gelová past na myši, krysy a kuny. Kuna trasu nemění a mladé kuny taktéž. Nastražení pasti je . Přípravky a prostředky na hubení hlodavců - účinná ochrana. Dřevěná past na hryzce Kvalitní dřevěná past na hryzce a polní myš od Českého výrobce.


Sep Kuna v domě trápí spousty domácností, stoprocentní recept na vyhnání. K tomuto účelu slouží pasti na kuny v podobě sklapců a klecí, kam je . Nov Stoprocentní recept na vyhnání kuny bohužel neexistuje. Ještě předtím, než se vydáte do obchodu pro vhodnou past , můžete vyzkoušet . Domácí výroba na zakázku, ověřená funkce. May Informace pro výrobce potravin a spotřebitele.


Smí se používat takové pasti , které svým mechanismem zvíře okamžitě usmrtí. Tedy takto se samozřejmě nesmějí lapat ani kuny , ani kočky, lišky, psi, ani draví ptáci!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky