úterý 18. prosince 2018

Hasene vápno v zahrade

Muškát převislý jednoduchý Pelargonium peltatum pack různé druhy rating (0) Ještě nebylo hodnoceno. Patří sem některé kultivary rodů habr (Carpinus), buk (Fagus), akát (Robinia) a. Použití nápadné dřeviny s korunou převislou je nevhodné v parcích opakovat. Bakkera tu azalku na kmínku a převislou růžičku Gamma, jsem asi prdlá.


Pak je taky krásný habr - Carpinus betulus Pendula.

Já mám převislý a už druhý rok v tuto dobu hrozně hnědnou a padají listy, něco jako klíněnka u. Jarinko, hnědnutí listů u habrů je prý houbovou chorobou. Oči jsem mohla nechat na suprových clematisech a různých převislých na kmínku. CARPINUS betulus, HABR.


Mohlo by vás zajímat. Vrba převislá na kmínku - 70cm. Je oblíbený mimo jiné, pro jeho nenáročnost. Kultivar Pendula je velice půvabný strom s převislými.

Pokud je roubovaný na kmínku , pak je jeho výška odvozena právě od něho. Tento habr je převislou formou základního druhu většinou do 15m. V, lusky malé válcovité, zcela. Jeřáb muk Magnifica dorůstá do výšky asi až metrů.


Foto: zahradnictví Chládek. Pro kaskády potom volíme spíše formy převislé. Převislý habr Pendula má rád slunce . Mladé rostliny je třeba.


Léty jí zesílil kmínek a byla seříznuta na výšku asi cm. Vyšší rostliny jsou podle potřeby zaštipované-mají větvení po celé délce kmínku. Odseparovaná kúra na kmínku svídy sporné, 12. Bobkovišeň na kmínku , prunus laurocerasus etna a caucasica. Buk převislý červenolistý, fagus sylv.


CARAGANA arborescens 'Pendula', převislý kultivar naroubovaný na kmínku. K převislé koruně mají některé listnáče ještě další okrasný prvek – barevné listy nebo zajímavá květenství. Pak je hezká převislá vrbička, a taky habr. Habr , carpinus betulus .

Listnaté stromy Začali jsme doplňovat i listnaté stromy na kmínku ! V horní části koruny přirůstají stále nové větve a tím zvětšují rozměr stromu a vytváří . Už z názvu je patrné, že bude tvořit korunu s převislými větvemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky