středa 5. prosince 2018

Kovová podpěra na rajčata

Jistě znáte kovové spirály, které se používají jako moderní opora k tyčkovým rajčatům. Je to dodbrý vynález, který nahradil před tím běžně . Ideální pro rychle rostoucí rostliny. Technická specifikace.


Druh: Konstrukce pro pnoucí rostliny. Opěra na rajčata spirála Komaxit D7MM 1cm. Spiralová opěra , kterou oceníte ve svých zahradách je vhodná na rajčata vysokého.


Kovové opory a mriežky. Podpěry najdou své uplatnění také v okrasné zahradě. Dekorativní kovová podpěra pro rostlinky, které ke svému růstu potřebují oporu.


Spirálová kovová tyč sloužící jako podpěra pro rajčata i jiné rostliny. Povrchová úprava: komaxit. Materiál:pozinkovaný kov Barva:stříbrná Rozměry:délka: 200. V našem sortimentu máme kovové pergoly pro zahradu, které nejenom dokonale splňují.


Odlišné jsou estetické podpory a podpěry pro rajčata nebo jinou zeleninu. Pevná kovová opora pro pnoucí rostliny odolná korozi a změnám počasí. Je určena k pevnému přichycení do země. Tloušťka tyčí cm.


Dobrá podpěra pro rostliny musí být především dostatečně pevná, neboť rozrostlé. ZDE) zabetonujeme nebo použijeme kovové kotevní hřeby. Pomocí spojek lze z tyčí postavit různé tvary podpěr uzpůsobené potřebám různých druhů.


Praktická kovová tyč pro pěstování rostlin s návlekem z PE. Pevná, kovová , spirálová tyč pro podporu k rajčatům 1cm. Tyč slouží jako podpěra pro křehké stonk. Sklovláknová tyč pro podporu květin a rajčat.


Podpůrná kovová mřížka ve tvaru oblouku do truhlíků. Spirálové podpěry rajčat s vyvrtaným otvorem na konci tyče a povrchovou úpravou zinek nebo zelené PVC. Rajčatové spirály a podpěry rostlin máme v nabídce v různých velikostech. Tyto tyče mají multifunkční použití na vaší zahradě. Díky pozinku jsou vysoce odolné vůči povětrnostvím . Zahradní ocelová podpěra spirálová pozinkovaná.


Tyč zahradní poplastovaná ocelová podpěra potažena vrstvou zeleného plastu. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Rajčat existuje celá řada odrů mají skvělou chuť a jsou zdraví prospěšná, kdo by. Podpěru si můžete vyrobit z bambusu, dřevěných tyčí nebo i kovových tyčí.


Praktickou alternativou latěk je pozinkovaný drát, kovové lanko či silný vlasec. Rajčata vyžadují slunné polohy na záhřevných hlinitopísčitých půdách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky