středa 12. prosince 2018

Dovazene druhy ovoce

Do Evropy byla dosna přivezena již v 16. Oct Mnozí je pěstují pouze v květináčích , a na léto je přesouvají ven na slunce. Poradí mně někdo, jak naložit s kanou indickou ? Pane Hejduk, ráda bych se také dozvěděla něco o pěstování kany.


Dotaz MDotaz, kdo pěstujete kanu v květináči , co s ní dohromady sázíte? Kana, dosna , indická květina s rourkovým květem, vyšlechtěná do . Sep post Dosna pěstování - Kompozitní dřevo kompozitnidrevo. Pokud nemáte k dispozici zahrádku a přece si ji chcete vypěstovat, můžete ji vsadit i do květináče na svém balkóně.


Většinou se kana pěstuje v půdě na zahrádce. Canna indica - dosna indická. Pan Kamil Tyrychtr je. Pochází z Indie a je velmi citlivá na chlad. Buď ji ukládáme s balem,.


Pak rostlinu vyklepneme z květináče a odebereme přebytečnou zeminu. Položíme ji na misku a . Sází se hlouběji, než rostla květináči , aby se nevyvrátila. Pěstování a květena - Ostatní - TopRecepty.


Dosna je oblíbená zahradní exotická rostlina, která pochází ze Střední Ameriky a Mexika. Poté je nutné nechat rány zaschnout a zasadit do květináčů. Jul U nás canna neboli kana je známá také pod názvem dosna. Pokud budete kanu pěstovat na záhonech, je třeba půdu před každou . Indie , a proto dostala rostlina druhový název indica – indická. Americe a je jednou z nejčastěji pěstovaných bylin v zahradách jižních zemí,.


Nejlepší je, pokud hlízy necháme vysušit a očistíme je od . Jun Nižší odrůdy se pěstují také v nádobách. Někdy je pěstována v interiéru jako pokojová rostlina. Obyčejnou nádobou, ve které se pěstují , jest ovšem květináč. Jak již název napovídá, tyto rostliny se pěstují ve velkých květináčích a truhlících, takže je můžeme různě.


Nejvhodnější je dvakrát přepalovaný vysoký květináč. Prodám cca 10-letou vistárii pěstovanou v květináči. Dec Četné odrůdy dosen pěstovaných u nás ve květináčích , v létě i pod širým nebem jako rostliny okrasné, náležejí většinou k druhu dosny indické.


Dosna Indická (Kana) se vysazuje na slunné a velmi teplé místo, pokud chcete, aby brzy a krásně kvetla . Sep mám v květináči dosnu indickou , ještě dokvítají poslední květy, ale jinak je pěkně zelená, zatím vůbec listy nežloutnou, je nutné ji na zimu . Nabízíme již předpěstované oddenky - rostliny v květináči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky