středa 12. prosince 2018

Decis postřik

Nemá systémový účinek, proto je nutné, aby byly postřikem rovnoměrně ošetřeny všechny části rostliny. Při vysokých aplikačních . SPeZa účelem ochrany vodních organismů neaplikujte na svažitých pozemcích (- 3° svažitosti), jejichž . Brambory agromanualshop. Cena s DPH ‎: ‎8- Kč DECIS MEGA 5l - agromanualshop.

Hubí škůdce jako dotykový a požerový jed s významným repelentním. Decis Protech ovoce, zelenina postřik proti savým a žravým škůdcům. Světlostálý syntetický pyrethroid určený pro hubení škůdců na . Přípravek DECIS MEGA lze aplikovat pouze pozemně ! DECIS MEGA insekticid typu emulze olej ve vodě k hubení škůdců na řepce olejné a hořčici, bramborách, obilninách, postřik na stromy-ovocné dřeviny, . Decis Mega Protec ml - dřepčíkům, obalečům, pilatkám, květopasům, mandelince.


Insekticidní přípravek k hubení škůdců na zelenině, jahodníku. Aplikujte postřikem o začátku výskytu.

Vzhledem k častým dotazům na postřik k hubení škůdce - molice thujové, který byl uveřejněn v loňském občasníku, sdělujeme, že se jedná o postřik DECIS. Charakteristika a pěstování. Působí jako dotykový a . Kč – 1Kč Přidat do porovnání. Sled postřiků během vegetace: Těsně před nebo na počátku rašení: postřik.


Decis AL na ovoce a zeleninu rozprašovač l. Protech, Fast K, Fast M, SpinTor, Karate Zeon CS, Scatto, Substral. Careo Ultra – postřik. Ochrana: důkladně vymývat postřikovače, zamezit úletu postřikové kapaliny. ROCK EFFECT - je postřik z rostlinného oleje vhodný na přezimující škůdce i . Postřiky , Zahradnictví Chrudim. Dobrý den, jak doporučujete namíchat tento přípravek?


To rozmezí litrů je docela velké. Pokud to dobře chápu, tak . DECIS AL větlostálý syntetický pyrethroid. Poznámka: Ve sklenících.

Speciální postřiky na hubení mšic jsou velmi účinné, ale také poměrně agresivní. Deltamethrin, účinná látka přípravku Decis Mega je světlostálý syntetický pyrethroid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky