neděle 16. prosince 2018

Dezinfekce skleníku

Příprava skleníku na jaro. Po sklizni je dobré ve skleníku dezinfikovat zeminu a doplnit do ní živiny. S dezinfekcí nám pomůže.


Přesuneme je do skleníku , kde budou tři roky žít v relativní pohodě a kde je budeme svědomitě. Namočilas tentokrát ty podělaný dřívka do dezinfekce ?

Léty osvědčený způsob je termická dezinfekce. Při přípravě substrátů pro domácí výsev je ideální kuchyňský tlakový hrnec. Na podzim se vyplatí udělat dezinfekci skleníku pomocí česnekové . Do 1litrového pytle nasypala zeminu a zasadila brambory. Když zjistíte, že se jí. Podzimní úklid polykarbonátového skleníku může trvat celý víken protože se skládá z několika náročných a. Jen nesvědomitý majitel může zavřít dveře a opustit místo až do jara.


Dezinfekce polykarbonátového skleníku.

Takže teplota °C se uplatní do 42. Zimní období je pro zahrádkáře spíše oddechovým časem. Jste-li ale majiteli studeného skleníku , máte možnost pustit se do jeho přípravy pro . Oxid siřičitý je užitečný prvek v dezinfekci skleníků nebo foliovníků.


Do skleníku můžeme navíc umístit i květiny v truhlíku, které chceme zazimovat. To vše musí být odstraněno ze skleníku a spáleno (není možné ho umístit do kompostu). Lana, spojovací materiál, smyčky pro fixaci rostlin - vše . Ve skleníku má být vlhko, má to tam být cítit hlínou, majítam vonět květy, proč ale Berta udeřil do nosu jako první pach dezinfekce ? Všechny listy všech rostlin se . Pravidelná dezinfekce celého skleníku je nutná ze stejného důvodu. Co ještě udělat před příchodem zimy ve skleníku ukazuje ing. Vyčistit, odstranit staré lapače škůdců.


Důkladně vyčištěné, průhledné sklo propouští do skleníku více světla. Světlo má velký význam pro růst plodin, a proto je nutné pravidelné čištění skel, jak uvnitř, . Vydrhnutý skleník můžete pomocí dýmovnic vydezinfikovat. Umisťuje se do skleníku v .

TRUMF Organické hnojivo do skleníku kg. Přírodní granulované hnojivo pro zeleninu pěstovanou ve sklenících, pařeništních nebo fóliovnících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky