úterý 11. prosince 2018

Dřevěná studna na zahradu

U plotu zahlédl dřevěný poklop , pravděpodobně kryt studny. Protáhl se oknem ven a loudal se k němu. Byla to typická norská venkovská studna , vyhrabaná díra.


Mám obavy, že ale nebude dlouho, protože dle mého laického názoru není příliš kvalitně řešený zákryt a poklop studny. Masivní poklop na studnu.

Vyrobeno z modřínové spárovky tl. Lepeno odolným DPU lepidlem. Základna krytu studny je ve tvaru. Poklop na dřevěnou studnu cm. Dřevo je bez povrchové úpravy.


Jan dřevěný okrasný kryt na studnu - inzerce, prodám - Hyperinzerce. Zrušit Změny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC. Aby voda ve studni nebyla kontaminována nežádoucí chemickou látkou, je třeba volit nátěrovou hmotu s .

Dřevěný kryt nezapomeňte opatřit ochranným nátěrem. Dobrý den, dokázali byste pro mě vyrobit dřevěný poklop na studnu ? Potřeboval bych kulatý poklop o průměru 1centimetrů rozdělený na . K výrobě poklopu byla použita biodeska. Váha poklopu cca 15kg. Vybírejte z inzerátů. Kryt na strunu nabízím kryt na studnu.


Rumpál, kryt na studnu , víko studně ,dekorace,. Hledáte na poklop studnu ? Plastový poklop na skruž , studnu - prům. Okrasný kryt studny je osazen dřevěnou mříží, která zabrání pádu většího předmětu do studny. Tato mříž je odnímatelná.


Jednoduché dřevěné víko se snadno vyrábí samo, proces jeho . Drevený poklop má vonkajší priemer 100cm. V trávě za starou kůlnou Frederik uviděl dřevěný poklop jako od studně , zakrytý starým džberem plným hlíny, ve kterém rostl krásný mladý stromek. Trvanlivé tvrdé dřevo.


Na studnu patří poklop bezpečný, pevný a TĚŽKÝ.

Možné objednat taky stavební úpravy, nebo dodavatele najdeme. Shánídřevěné výrobky Popis: - dřevěný okrasný kryt na studnu Specifikace: - tesař - moje představa viz příloha Rozměry: - vnější průměr . Drevená studňa Ø110cm z masívneho smrekového dreva, vhodné k domu. Studňa drevená s krytom KSTAS4.


Ano, studna musí být bezpečně zakryta, kryt pevný a odolný, ale jeho konstrukce musí také zamezovat znečištění studny dešťovou vodou a veškerými . Nad tím vším mám dřevěný poklop , na který dáváme v létě durmany a pelargonie. Do studny se dostanu velmi rychle s minimální námahou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky