středa 22. února 2017

Vhodné kytky na hrob

Na listí se nejvíce osvědčují takzvané švédské hrábě typické doširoka rozevřenými prsty. Jan Růzha z firmy Fiskars. Kdo chce hrábě zároveň používat třeba k úklidu po vertikutaci a. Tyto vertikutační hrábě Fiskars zajistí skvělý prořez tráv.


Na hrabání listí se hodí tzv.

Fiskars , Gardena, Wolf Garten) nabízejí odnímatelné násady, tj. Využijete je při hrabání listí, trávy, plsti po vertikutaci. Nožové kované hrábě (např. z kalené karbonové oceli či pozinkované) slouží k odstraňování mechu a provzdušnování trávníků.


Kovové hrábě na listí FISKARS QuikFit, ideální k hrabání listí nebo vyhrabání mechu a trávy po sekání. Používají se s násadami FISKARS QuikFit. Důkladné čištění trávníku od mechu a zplstnatělých částí. Kyvně uložené vertikutační nože pro méně namáhavou práci.


Tyto praktické provzdušňovací hrábě vám skvěle poslouží pro odstranění mechu a uschlé trávy z trávníku.

Mají hrotů z kalené karbonové oceli. Tyto hrábě slouží k vyhrabání mechu a plsti na menších travních plochách. Wolf-Garten, Fiskars a Gardena. Poradíme Vám, jaký vertikutátor vybrat, kdy vertikutaci provádět, jakým způsobem.


Vše o vertikutaci se dozvíte v našem článku. Cílem tohoto kroku je odstranění plevele, mechu a zbytků suché trávy. Vertikutátory , provzdušňovače. Provzdušňovací železné hrábě , pro odstranění suché trávy a mechu , zajišťují obn. Jednoduchým zablokováním zubů získáte ostré hrábě na prořezávání mechu.


Vhodný i na srovnání terénu, např. Lze použít speciální postřiky, které naruší strukturu mechu a způsobí jeho vyschnutí. Pro vertikutaci potřebujeme vertikutátor, hrábě , sekačku, osivo a hnojivo. Masivní hrábě určené pro důkladné vyhrabání mechu a suché trávy z trávníku. Provzdušnovací kovové hrábě bez násady pro zbavení se mechu a oživení trávníku FESTA hrábě.


Fiskars z nerez oceli. Stejně samočisticí jsou vertikutační hrábě stejného výrobce.

Na malých plochách lze využít vertikutační hrábě , na větších . Hrábě vertikutační (ks).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky