čtvrtek 9. února 2017

Jiriny sazenice

Zahradnictví DAHLIA specializované na pěstování a množení jiřin. Některé druhy jiřin jsou pro tuto sezónu již vyprodány. Expedice jarních cibulovin začne v 2. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Přes druhů jiřin, ale jen ty, co se nám osvědčily.


Druhy, které pěstujeme a používáme do . Jarní slunko pomalu prohřívá zem a někde ve sklepě se začínají probouzet uložené jiřiny. Jejich výsadba má ještě svůj čas, ale nachystat hlízy . Jsou nenahraditelné svými květy na sklonku léta a na podzim. Hlízy jiřin sázíme koncem dubna do dobré zahradní půdy na Přečtěte si více informací. Pod sazenice dáme kompost s Cereritem jako při sázení hlíz. Jak množit jiřiny z bočních výhonků.


Nabízíme výběrové cibulky jiřin k prodeji. V prodeji máme mnoho zástupců jiřin rodu Dahlia, kterého existuje několik tisíc druhů. Vypěstujte si tuto krásnou . Jiřiny Shirley - Dahlia „Shirley“. Cibule prorůstavá, poschoďová - Allium proliferum SAZENICE. Zde nabízíme hlízy jiřinek.


Jiřinky jsou jarní cibulky, které Vás potěší svými květy po celé léto. This is a new species that was discovered in the Mexican state of Oaxaca. Its big, white.


Tato krásná trvalka je také pěknou ozdobu parků a zámeckých zahrad. Aby nám brzy vykvetly, . Semena jiřiny je však možno vysévat již od konce února až do dubna. Vyséváme je buď do teplého pařeniště, nebo v polo-teplém skleníku do truhlíků nebo . Langrovo zahradnictví specializované na pěstování jiřin.


Pěstujeme jiřiny v zemi - kdy a jak. V případě, že jiřiny rozmnožují hlízami, doporučuje se, aby každá sazenice udržovala dva nejsilnější. Právě následující týden je vhodná doba k výsadbě, protože už nebudou hrozit přízemní mrazíky.


Z jara, když jiřinkové sazenice zbavím všech loňských nahnilých a nalomených. Třetí způsob možno prováděti, když jiřiny již nasazují květ, ba i když již kvetou. Nový druh jiřiny , který stojí za to vyzkoušet. Vzácná a neobvyklá teplomilná trvalka.


Z velkých hlíz vyrůstají přibližně metry vysoké bylinné stvoly s množstvím . Prodám krásné silné sazenice dračíku, tmavočervené lesklé listy, květ bílé, narůžovělé. Když jsem byla v Jiřině pro sazenice zeleniny. Za týden si ji povezu domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky