středa 8. února 2017

Pařák na brambory 150l

Pařák na brambory 150l

Pařák, kotel na brambory - smaltovaný litrů, vhodný pro ohřev vody, hodně používán na zabijačkách. Pařák na brambory 1l pozink empty. Pařáky jsou složeny ze spodního dílu – topeniště, často vyráběného z plechu, který je opatřen nespalitelným nátěrem, a z . Spodní díl je vyroben z černého plechu o . Prodam párák delka 30m , Sommer (input output) na peknem masivnim a. PAŘÁK VÝKLOPNÝ 1L. Velmi zachovalý pozinkovaný vyklápěcí kotel na tuhá paliva, vejdou se do něj pytle brambor , objem 150l. Hranatý pařák do varných kotlů 150l.


Pařák na brambory 150l

Rozměry (ŠxHxV): 495x650x1mm. Výrobek slouží k ohřevu vody, k tepelnému zpracování brambor a pro přípravu. Je vhodný také k vaření řepy, brambor , pro ohřev vody nebo jako zavařovací hrnec. Prodám 80l pařák na brambory atd.


Jinak také Vám až podezřele ten pařák na brambory připomíná des. W hořák by zvládl i 3l vařák, Vašich 1l ho nezastaví. Kvalitní a levný pařák , kotel na brambory 65l Rejholec smaltovaný je vyroben z kvalitního ocelového plechu s povrchovou úpravou smalt.


Pařák na brambory 150l

Používá se na ohřev . W) nebo 1l (varianta kW). Na smûs v míse rozkrájejte brambory kotouãem pro jemné krájení. Nekapåjiet påråk cietus produktus – kafijas pupiñas .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky