čtvrtek 9. února 2017

Elektrické palníky

Příprava rachejtlí pro elektrický odpal se bez palníků prostě neobejde, proto nabízíme praktické palníky od 30cm až po 5m délky. Výchozí řazení, Od nejlevnějšího, Od nejdražšího . Máte vybrané filtry: elektrické palníky. Podle citátu z knihy „Modern High Power Rocketry2“, jde o . Názorně si ukážeme, jak připravit kulovou pumu a kompakt k elektrickému odpalu. Potřebujeme k tomu palníky , kousek stopiny, papírovou lepící pásku .

Nejpoužívanější palníky pro ohňostroje v ČR. Jsme výrobci palníků. Jaký palník si budete přát, takový vám vyrobíme. Hledáte elektrický palník ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dále palníky dělíme na - středně odolné ( SO ) - kdy odpor elektrické . Na elektrické odpalování je však zapotřebí ještě nějaké ovládací zařízení, kterých.


Pilule elektrického palníku se skládá ze dvou kovových od sebe izolovaných . Kvalitní kapsový palník.

Délka kabelu: m bezpečný proud: A zažehovací proud: 0. Náhradné elektrické palníky v dĺžke 200cm, pre odpaľovacie zariadenie Profesionál. Používa sa pre bezpečný elektrický odpaľ pyrotechníky na diaľku. Jedná se o bezpečný a spolehlivý výrobek určený pro zákazníky . Palník dlouhý 5m se hodí na předělání výrobků na elektrický odpal a na propojení výrobků. Tato délka palníku umožňuje přímé propojení se svorkovnicí, protože . V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty.


Typ pilule: NO s plastovou krytkou typu č. Zábavná pyrotechnika. Pilulkový palník s krytkou středně odolný pro iniciaci pyrotechnických výrobků el. Estes elektrické palníky (6ks). Balení obsahuje 4ks raketových motorků včetně palníků , návod k použití. Pro Iniciaci odpalu stačí 9V baterie.


Palník je určen pro zážeh profesionálních ohňostrojů, různých pyrotechnických efektů a zábavní pyrotechniku. Elektrické palníky pro napětí - 12V. Doporučení: Pokud hodláte palníkem zapalovat . Pyrotechnika a ohňostroje: Zápalné Šňůry - El.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky