úterý 7. února 2017

Meloun roubování

Meloun a tykev do tohoto květináče sesadíme. Pomocí žiletky nebo skalpelu vyřízneme ve stonku melounu jazýček. Dobrý den, chci naroubovat meloun Laiko II na tykev.


Jakou konkrétní tykev - jako podnože - k roubování tohoto druhu melounu doporučujete? Jak pěstovat stáleplodící velkoplodé jahody. Jejich sazenice si proto naroubujte sami.


Tuto praktickou zkušenost potom můžete zúročit například i při roubování okurek. Tady nabízíme meloun vodní v odrůdě CRIMSTAR F1. Je naroubován na speciálně vyšlechtěnou podnož s bohatým kořenovým systémem, . Většina zákazníků nevěří, že meloun doroste takové velikosti, dokud si nevysadí svůj první meloun.


Meloun roubování

Díky roubování na velmi bujně rostoucí a silnou podnož, . Ze zelenin se v posledních letech nejčastěji roubují okurky, melouny, nověji i papriky a rajčata. Rubín si zapnul televizi a strýček šel ještě namíchat nějaký prášek na roubování rostlin. Roubování okurek však není novinka. A už mě vylezly i podnože pro roubování tedy dýně.


Sazeničky dýně a melounů mě rostou úplně současně takže paráda. Plody mají chuť jako cukrový meloun. Tykev používaná jako podnož pro roubování okurek a melounů. Má dobrou afinitu s většinou pěstovaných odrůd.


Meloun roubování

Bohatý kořenový systém odolný vůči půdním . Běžně se roubují okurky, lilek nebo vodní meloun , . Dotaz k produktu Tykev k roubování Sprinter Fpodnož k okurkám a melounům. Fusa- rium oxysporum. Výhody roubování různých plodin na dýně a cukety. Hishtil je specialista v roubování zeleniny a produkuje. Chemická ochrana pomáhá jenom částečně, nejúčinnějším opatřením je roubování hadovek na podnož tykve fíkolisté.


Tykev fíkolistá (Cucurbita ficifolia) má v . Najdete zde klipsy pro klasický způsob roubování okurek a melounů. Kolíčky na roubování , univerzální na okurky, rajčata, lilky, melouny, atd. Před několika lety jsme koupili a vysadili první. Crisby Fje cukrově sladký meloun typu Crimson Sweet. Důležité: Při sázení dávejte pozor, aby bylo místo roubování nad zeminou.


Klipsy - pro roubování okurek a melounů. Já všechno pěstuju ze semínek a na roubování si teda netroufám :lol:. A největší věda je poznat, kdy je meloun zralý -sice mi jeden pán . Pokud nemůžeme melounu nabídnout ty nejlepší podmínky, je dobré vsadit na roubování.


Melouny lidé začali roubovat ze dvou důvodů. Prvním důvodem je snížení výskytu některých houbových chorob, které .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky