úterý 28. února 2017

Ibišek velkokvětá pěstování

Prodám sazenice ibišku syrskeho. Barva je růžová, modrá a bil. Místo prodeje: SázavaZměněno: před dny. Ibišek ´ Woodbridge´. Nemá problémy ani s prudkým sluncem, ani s mrazem.


Sep Vzpřímený keř pocházející z oblasti Indie a Číny.

Russian Violet je bohatě kvetoucí odrůda ibišku syrského. Keř se vyznačuje hustým, vzpřímeným habitem. Dorůstá do výšky m. Listy jsou tmavozelené, se.


Třeba by jste chtěli mít na zahradě nádech tropického ráje. Krásný syrský ibišek Vám k tomu dopomůže. Kvete celé léto, takže si ho dostatečně užijete. Dostupnost: REZERVOVÁNO pro zákazníky, kteří si .

Velice málo rozšířený kultivar ibišku syrského , který vyšlechtil André Briant z Francie. Květy se objevují na letošním dřevě. Potřebuje slunné, chráněné místo a . Opadavý dřevnatý keř původem z Asie může být až metry vysoký. Díky krásným barevným květům patří mezi . Oct Aby rostliny bohatě kvetly, nezapomínáme na pravidelné hnojení.


Venkovním ibiškům prospívá také vyšší vlhkost vzduchu a přiměřená, . Kvete dlouho a nepřetržitě v období od srpna do října. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pestrobarevný ibišek poskytuje širokou variabilitu. U nás se pěstuje jako pokojová rostlina nebo venku na zahradě. Kategorie: Keře opadavé.


Hibiscus syriacus ´Marina´ 60cmKM, K. Keř s nápadnými květy dorůstající do výšky 1 . IBIŠEK Syrský venkovní, různé barvy květů (až 9) - inzerce, prodám. Za nízkou cenu mladé keře semenáče, řízkované i roubované. Měsíc mám dva syrské ibišky - Notwoodtwo White Chiffon a Lavender Chiffon a jeden Sanchoyo Purple Ruffles.

Zaujaly mne tím, že jsou mrazuvzdorné. Aug V žádné ze svých bylinářských knih jsem ibišek syrský nenašla, pouze bylinu proskurník, která je snad s ibišky spřízněná. V našich podmínkách nejlépe prospívá opadavý ibišek syrský , velmi zajímavý dekorativní keř původem z Asie.


Do vyprodání všech položek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky