úterý 21. února 2017

Karafiát do truhlíků

V květnu se vysazují kvetoucí již rostliny do truhlíků na balkon. Také lze tento karafiát pěstovat v hrncích mezi okny. Pak se však musí vyvazovat k hůlkám.


Drobné kvítky karafiátů jsou nádhernou ozdobou skalky, ale i záhonků. Výsadba na balkoně: Zasaďte je do závěsného květináče nebo truhlíku a použijte kvalitní substrát pro balkonové rostliny. Hnojení: Při pěstování v nádobách .

Nízké hvozdíky jsou vhodné především do truhlíků , ale také na okraje nebo obruby záhonů. Mnohé ženy tak karafiáty dodnes nenávidí. Karafiáty měly pověst socialistických květin.


Co dát do truhlíku na podzim? Použití: Používá se především do trvalkových záhonů, jako obruba nebo do skupin. Převislé karafiáty do truhlíku i na zahradu.


S převislými karafiáty se . Vytváří m dlouhé převisy, vhodný i do kombinací, viz.

Výborná do kombinovaných truhlíků , snáší slunce i stín. Nejčervenější z červených nízkých karafiátů. Malé skalničkové karafiáty ozdobí skalku nebo truhlík , vysoké působí. Dianthus haematocalyx subsp. Dvouleté karafiáty ozdobí zahradu na sklonku léta, do dalšího roku . Hodí se do misek na hroby.


Mnohé druhy karafiátů rostou dobře v truhlících i na zahradách. Jsou mrazuvzdorné, ale na venkovní stanoviště do truhlíků a jiných nádob, . Balkónové květiny všech berev, odolné k horku do truhlíků i závěsných nádob. Caryophyllus Suncharm. Názvu: od Z do A, Nejprve produkty skladem, Kódu: vzestupně, Kódu: sestupně.


Představíme si rostlinu vhodnou do okenních truhlíku a dalších nádob. Představte si, že byste mohli mít kytici květů, která nikdy neuvadne a vás by to nic nestálo. Hvozdík karafiát , karafiát zahradní) . Tyto květiny vypadají tak živě, že si k nim budete chtít přivonět.


Použití: do truhlíků , na venkovní záhony do volné půdy, do koryt, květináčů a. Kompaktní a celé léto nakvítající rostlina.

Kvete od června do října. Pak je umístěte do truhlíku a nakonec případně přisypejte zeminu tak, aby vyplnila. Zkuste do truhlíku vysázet třeba barevnou směs terasových jiřinek (Dahlia).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky