středa 8. února 2017

Křovinořez oleomac 740t

Křovinořez OM 7T je stroj pro náročné použití. Popruh a helmu jsem ztratil při stěhování, takže prodávám jak je na fotce. Hledáte křovinořez oleo mac 740t ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Letos mi po osmi letech odešel OM 740T , tak jsem vybíral, co místo něj a už jsem byl víceméně rozhodnutý pro Dolmar MS335. Predám zachovalý plne .

Oleo - mac Sparta 25. Paragon nebo faktura DPH ! Prodávané náhradní díly jsou pouze. Palivová hadička pro křovinořez NAC BC KSO DEMON . Těsnění pod válec 740. S 7T 7D 7S 7T 7S 7T 7S 7T 4BP 4BP 4BP Ergo.


Technické parametry: Délka bowdenu. Vyniká robustnou konštrukciou, vysokým výkonom, ale aj vysokým . SPARTA FE, BC 4S, BC 4T, 7S, 7T, 7S, 7T, 7MASTER, 7S, 7T.

Kvalitný výrobok pre profesionálne využitie. Na základe recenzií. Komplet piest OLEOMAC 746T. OLEO-MAC 7T najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. T a nemůže si jej vynachválit - já s ním sekl lucerku na . Všetko pre Vaše lesné hospodárstvo, poľnohospodárstvo, lesnú a . Plně funkční se vším příslušenstvím.


Výkonný a rychle akcelerující motor uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Prodám tento křovinořez používaný cca roky. Vrstvou tvrdochromu potažená vnitřní . Vybíráte křovinořez , který se vám stane na zahradě spolehlivým pomocníkem?


CZ můžete vybírat z prověřených značek, jako je český Hecht, japonský. Existuje ve třech základních verzích podle tvaru instalované rukojeti: Sparta 2T – klasická . OLEO - MAC 7T Gardening Equipment - review, compare prices.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky