pondělí 11. dubna 2016

Plechove smaltovane lavory

Prohlédněte si alba na téma – plechové smaltované ? Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Plech na pecenie F3 . Smaltované nádobí, staré, kusů,. Pro osobní hygienu sloužily smaltované lavory , džbány na vodu, mýdelníky a nočníky, levnější . Při nákupu nad 19máte dopravu zdarma! Ostatní - Dva smaltovane bazar. Vybírejte z inzerátů.


Dva staré smaltované lavory - 5k cena za oba kousky. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie PLASTOVÁ UMYVADLA. DO KOUPELNY naleznete tady: www. Náš sortiment testujeme a zkoušíme v praxi. Zaměřujeme se na kvalitu za dobrou cenu.


Dvě staré smaltované plechové zajímavé malované misky, mísy ks. Aukce Kč s dopravou 1Kč. TŘI STARÉ SMALTOVANÉ LAVORY. Velmi vděčnými nádobami jsou rovněž staré plechové necky.


Dřezy, lavory , umyvadla a škopky Kolíčky na prádlo Žehlící prkna a rukávníky Vědra, kýble Kartáče a rejžáky Zvony na . Džbán zo smaltu môže mať praktické aj dekoračné využitie. V ponuke sú džbány v rôznych tvaroch, veľkostiach aj farbách. Kvalitné materiály aj moderné . Zobrazenie až zo (stránok). Kýbliky, lavóry a umývadlá. Plastová umyvadla a lavory.


Upresniť vyhľadávanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky