středa 27. dubna 2016

Bobkovišeň na živý plot

Tato vzrůstná odrůda bobkovišně se výborně hodí na živé ploty, jako pozadí za jinak barevné sadovnické kompozice či jako krycí rostlina zdí a stinných koutů. V přírodě se bobkovišeň vyskytuje na východním Balkánu, v Turecku a na. Vybrali jsme druhy, které jsou užší a kompaktní a už jsme z nich někdy živý plot sázeli a víme, že vypadají naprosto úžasně.


Stejně jako kvetoucí stěna z ibišků. Nabídka kultivarů je bohatá a většinou se liší v odstínu zelené barvy na listů. Na jedovaté bobule pozor!

Bobkovišeň lékařská ´Otto Luyken´ – Skladem. Jako podrost, živý plot i solitér. Dají se použít jako solitery i do živých plotů. Prodáváme bobkovišně různých velikostí, zejména oblíbený je kultivar Rotundifolia, pro své velké oblé vavřínovité listy . Pokud vysazujeme bobkovišně na živý plot , sadíme až rostliny na metr.


Snese slunce, polostín ale i stín. Na zimu je dobré přikrýt ji listím. Listopad je přímo specialistou na mlhy a chmurné ranní i podvečerní šero.


Když se rozhodneme pro živý plot , který půvabně a zároveň i účinně ochrání naše soukromí před.

ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Dobrý den, živý plot jsem řešila letos na jaře. Díky tomu lze výslednou šířku i. Thuje nebo bobkovišeň ? O prostor mi nešlo, takže to bylo spíš o praktičnosti, rychlosti růstu a co nejmenší práci s . Hledáte bobkovišeň živý plot ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zeptejte se nás na více informací.


Umělý živý plot Etna - bobkovišeň dílec 50x50cm, Kategorie: umělý živý plot - zalistěnné. Výborné rostliny na živý plot za super ceny - túje, bobkovišně, cyprusovce, tisy, stálezelené keře,. Z živých plotů lze vytvářet labyrinty nebo jimi prostor rozdělit na propojené ale uzavřené celky. Taky se přimlouvám za bobkovišeň , roste mnohem rychleji než buxus.


Výška listů je cca 4-10cm. Dílce lze jednoduše upravovat nůžkami, nebo štípačkami na požadovaný rozměr. Záleží vždy na síle růstu dřeviny a také na síle vůle majitele plotu rostliny zkrotit.


Jehličnaté ploty rostou poněkud pomaleji, ty stačí stříhat . Jak často stříhat plot ? Na podzim má hlohyně krásné plody.

Vysazujeme 3–rostliny na metr živého plotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky