středa 27. dubna 2016

Nastrikovani masa

Nastavení karburátoru na směs pro nízkou rychlost. Provádějte údržbu motorové pily v souladu s doporučenými intervaly údržby a postupy podrobně. Po nastartování zkontrolujte nastavení volnoběhu.


Umístení těchto komponentů na stroji naleznete v pokynech v kapitole CO. Nastartovat motor a lehce držet plyn až se motor zahřeje na provozní teplotu (cca 2stupňů, – min). Jak zabránit zpětnému rázu. Kontrola a údržba bezpečnostního vybavení motorové pily.


Pokud je to však nutné k . Je nutné dotáhnout nebo . Návod na nastavenie karburátora motorovej píly v jednoduchých krokoch. Tryskou H sa nastavujú maximálne otáčky, pri správnom nastavení by . Návod na seřízení karburátoru motorové pily v jednoduchých krocích. Popis funkce karburátoru a jeho částí.


Bez znalosti funkce karburátoru a specielního digitálního otáčkoměru, totiž pila . Základní nastavení pro maximální výkon pily. Děti a mladiství mladší let nesmějí motorové pily obsluhovat. ROUBY PRO NASTAVENÍ KARBURÁTORU. Používejte okolo tělesa pily zarážky, která chrání pilu vůči řezanému dřevu.


V tomto případě bude z výrobního nastavení málo využití. Motorové pily se mají zásad-. Dočasným řešením v této situaci může být seřízení karburátoru motorové pily. Aby se předešlo namrzání karburátoru při nízkých venkovních teplotách (pod 5°C), může být nasávaný. Walbro, Zama a čínské pily.


Kategorie, Kasumex - Náhradní díly pro motorové pily , křovinořezy, sekačky, zahradní . Brzda fietűzu musí b˘t pfii startování motorové pily aktivovaná,. Pfii pouÏití motorové pily vznikají vibrace nerovnomûrn˘m stykem. Set na nastavení karburátorů. Seřízení karburátoru.


V návodu k obsluze motorové pily se setkáte s varovnými a příkazovými symboly: Nebezpečí! Originální objednávací číslo:. Obsah balení: 1x Klíč k nastavení karburátoru. Nové zboží se zárukou. Nejlepší kvalita na . K čištění motorové pily nepoužívejte vysokotlaké čistící.


To je zákla zavírají se v pravo ( OPATRNĚ !), otvírají v levo. Postuo pfii startování, resp. Přístroj pro kontrolu těsnosti karburátoru motoru Návod k použití Připojte. Zkoušečka těsnosti karburátoru motoru motorové pily - vhodné při seřízení . Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky