úterý 12. dubna 2016

Grilovaná kyta ostrava

Pečené speciality; Pečená kýta. Kýta předpečená, připravená ke grilování na rožni, kg, 1Kč. Uzená kýta grilovaná s kostí a kůžíKýty neporcujeme, prodáváme pouze jako jeden kus na chlebové placce (10Kč kg kus), která je poté započtena do.


V období grilování Vám připravíme marinované maso na gril. Naložíme co si budete přát (kuřecí steaky, krkovičku, křídla, špízy atd.) Nově. Kýty, plece, kolena, krčky, kotlety, steaky.


Polotovar vhodný k uzení, nebo pečení a grilování. Hotový výrobek, určený k . Grilovaná uzená kýta s kostí a kůží je jednou z poctivých pečených a šťavnatých specialit společnosti Řeznictví Janus s. Vepřová kýta naložená, váha 10-kg. Maso je nutné objednat pracovních dnů předem a je nutno složit zálohu ve výši z ceny masa. Naložená vepřová a selečí kýta , nebo krůta.


Uvedená cena je za 1kg masa připraveného ke grilování , zabaleného v potravinové folii. Určitě je to dobrý tah, my opékali dvě kýty a krůtu, pod tim se grilovala. U nás v Ostravě vyjde kýta pečená 16-/kg , nebo naložená 11-/kg a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky