čtvrtek 28. dubna 2016

Ošetřeni revy postřiky

Ideálně při teplotě vyšší než °C. Preventivně se aplikuje postřik fungicidem ihned po odkvětu a poté za týden. Postřiková kapalina by měla důkladně omýt . Pokud je počasí mimořádně příznivé pro vývoj choroby, lze révu. První postřik většinou stačí v dubnu, až začne réva rašit, je vhodné ji . Víte, kdy je důležité provést postřik révy proti houbovým chorobám? Základem chemického ošetření jsou dva postřiky po odkvětu.


Ošetření vinné révy na jaře. U takových odrůd je potřeba postřiků výrazně nižší a možná v ročníků bude zdravotní stav slušný i bez ošetření. Máte-li na zahradě či vinici některou z . Poté provádíme postřik proti padlí vždy ve spojitosti s plísní révovou. Myco-Sin VIN při dolní hranici dávkování a aplikační koncentrace postřikové. Výborný postřik na padlí . Obsah: Acrobat MZ WG - g . Tyto výhody je dobré využít při ochraně vína a zařadit postřik na poslední ošetření hroznů.


Proti houbové chorobě – šedé hnilobě hroznů (botrytidě) na révě. U středně náchylných porostů se doporučuje těsně před květem jeden postřik. Po odkvětu se provádí ošetření v závislosti na podmínkách šíření a náchylnosti . Fungicidy: spolehlivá ochrana rostlin. Důležitá jsou ošetření těsně před rašením a později.


Nechápu, co myslíte tím, aby révy vyháněla letorosty přímo ze země. Vydatné jarní deště, po kterých réva krásně roste jsou přímo ideální nejenom pro. Dobrá, postřik zajistí, že neporostou tak rychle a že nepřibydou další, ale je to pozdě! Kalendářní přehled ochrany ovocných a zeleninových kultur a révy vinné. Ihned po odkvětu (druhá polovina června): postřik proti padlí révy a plísni révy ,. Před uzavíráním hroznů (první polovina čer- vence): ošetření proti padlí révy , . Na révě v okolí jsou již napadeny růže a duby.


Ten déšť byl lepší než postřik. Cílem práce je určit vliv aplikace přípravku obsahujícího bauxit na obrannou reakci rostlin révy vinné. Srovnávací vzorek shora uvedené révy vinné, odrůda Frankovka, soubor hlav. Přípravek dosahuje průměrné účinnosti.


Dávkování volíme podle intenzity napadení a výšky plodiny. Při ošetření révy nelze vyloučit ovlivnění .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky