čtvrtek 1. listopadu 2018

Moruše keřová černá bzenecká

Plody černé ,velmi velké, podlouhlé . Odrůda roste pomaly, strom je . Plodnost je velká, pravidelná. Ovocný strom příbuzný fíkovníku, vhodný do. Kde se da kupit sezenec Moruse ? Byla mi doporučena moruše bzenecká. Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice jaro. Nejznámějšími kříženci jsou u nás morušovník trnavský a převislá pendula s černými i bílými plody.


Moruše (Morus nigra ) v konteineru P Keřová. Oproti moruši černé vyniká velikostí i kvalitou plodů. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč s . Cornus mas - Dřín obecný je keřová dřevina s jedlými plody . Velikost : A - rostliny nejlevnější a nejmenší (=12Kč).


Jejich barva je podle druhu bílá, červená, karmínová, fialová až černá. Bourec morušový a moruše patří k sobě. Díky svým velkým listům působí moruše také jako.


MORUŠE KEŘOVÁ ČERNÁ – BZENECKÁ P. Při výsadbě postupujeme stejně jako např. Prunus Carmine Jewell. Cena pro Vás: 1Kč. Temnoplodec, černý jeřáb - roubovaný stromek. To je divné jelikož mám stromy bílou a černou bzeneckou , a první plody sice jen skromě byly už rok po výsadbě.


Nevím kde ho máte - odkud . Nabízíme keřový černý jeřáb - HUGIN a VIKING v kontejneru. ERNÝ BEZ - SAMBUCUS NIGRA. OSTRUŽINA ČERNÁ BEZTRNÁ - OSTRUŽINÍK. ANGREŠT KEŘOVÝ ŽLUTÝ.


Rhododendron ´Ann Lindsay´ (Rhododendron hybridum ´Ann Lindsay´). Nevšední červenobílé květy. Dodáváme v konteineru P9. Popis: Jedna z nejvyhledávanějších odrůd.


Keřový angřešt s vínově červenými plody. Niesluchowski je ranná odrůda . Novinka Moderní, kompaktní odrůda keřové růže, která potěší svými tmavě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky