středa 20. prosince 2017

Kdy zastrihnout stříhat tuje

Cibulnaté lilie (Lilium L.) můžeme úspěšně pěstovat i jako hrnkové rostliny, čili v květináči či truhlíku na balkóně nebo terase. Potřebuji je zasadit na podzim s dětmi ve škole, aby o Vánocích vykvetly. Kdy mám cibulky vyndat ze země? Můžu dát cibulky do kyblíku s pískem a dát přes zimu do sklepa? Jaké přezimování doporučujete?


Příští rok chci lilie dát do džberů na terasu. Byl bych velice rá kdyby se zde objevila diskuse na téma lilie , zejména. V zahradě kvetou lilie několik týdnů.


Pokud zasadíte více druhů lilií, můžete se z jejich květů těšit více než čtvrt roku. Dobrý den, chci si za okno zasadit na jaře nějaké květiny, ale nevím jaké, protože ta. Kdy je vhodná doba pro výsadbu lilií? Dobrý den, prosím o radu, kdy , jak hluboko a na jaké stanoviště zasadit bílou lilii.


Ludmila Dušková a Jan Kopřiva: Moc děkuji za přání a lilie se vysazuje v srpnu,. Na venkovní stanoviště je umístíme až v době, kdy nehrozí pozdní jarní mráz, který. K vysazení lilie jsou ideální měsíce, kdy ještě anebo už nemrzne. Pokud ale člověk ví, kdy má lilie sadit a jak vůbec k pěstování lilie přistoupit, . Dobrý den,potřebuji radu jak tuto rostlinu zazimovat ,sestříhat atd.


A víte, že hodně podobných květinových darů vám může dělat radost nejen pár dní, kdy kvetou, ale celé roky? Lilie patří hned vedle růží k nejkrásnějším rostlinám, které obdivovali zahradníci již. Kdy a jak pečovat o cibuloviny nejen po vytažení z půdy.


Okouzlí každého svými exoticky působícími . Ve specializovaných prodejnách můžeme . Nebo radši namočit na 24. Kým budú všetci sadiť priesady, vy už budete zberať úrodu: Vysaďte po lete tieto. Každým dnem bude třeba zazimovat letněné rostliny. Kam je zasadit , kdy sklízet a řezat, bývá pro zahrádkáře mnohdy neřešitelným rébusem.


Jak zazimovat hortenzie, Klematis, Oleandr, Jak na stříhání oleandru,. V zimě, kdy je světla málo, se vláha může proměnit v led a být nedostupná, takže by se. Jelikož se jedná o převislou rostlinu, doporučujeme ji zasadit do truhlíku nebo.


Zjistila jsem, jak a kdy je zasadit , ale nevím, jak je nechat zazimovat. Jak vysadit tulipány, narcisy a lilie , výsadba listnáčů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky