úterý 19. prosince 2017

Setí jahody

Největší výhodou moderního pěstování jahod ze semen jsou vždy zdravé rostliny , takže se vyhneme největšímu problému jahodníku – . Převislé jahody je vhodné sázet jako odnožující sazenice do truhlíku s nízkou vrstvou keramzitu. Následuje nízká vrstva zeminy pro jahody a pod každou ze . Krok - péče o sazenice jahod. Otázka opět vyvolává otázku: proč taková semena prodávají? Jahody ze semen: pěstování sazenic, odrůd a . Video: výsadba sazenic jahod do země. Chovatelé používají tuto metodu k produkci . Setí jahod ze semen řeší největší problém jahodníku – degeneraci způsobenou virovými chorobami.


Virózy deformují listy, způsobují chlorózy – blednutí, snižují . Letní výsadba se využívá k intenzivnímu pěstování jahod ve velkém. Nepostradatelnou podmínkou je závlaha. Pro výsadbu se používá buď frigo nebo.


Proto tuto metodu milovali profesionální zahradníci i ti, kteří pěstují malé plodiny pro své . Pěstování jahod se semeny se vyznačuje řadou výhod. Pokud nestihnete jarní termín, je vhodný pro výsev také podzim. Pro pěstování se hodí dobře větrané místnosti nebo slunné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky