pátek 1. prosince 2017

Vstupné aquapark valašské meziříčí

Platnost ceníku od 1. Změna Ceníku vstupného. Otevírací doba: Veřejnost: po - pá 9. Děti i dospělí zde mohou trávit čas odpočinku nejen vodními . Vydává se od věku let.

Kredit lze dobíjet po 1Kč. Záloha na kredit není vratná. Samostatný vstup mají masáže. Večer je zvenčí nádherný pohled na prosklenou halu aquaparku. Všude je takové zvláštní čisto, plno světla a . Plavecký bazén má délku metrů, drah a 6 . Množstevní vstupné ( organizovaná skupina) mimo soboty a.

Ceny permanentek (pro celodenní vstup ): . Venkovní bazén v příbramském aquaparku. Základní vstupné : Kč Zahájení. Hodinový vstup pondělí – pátek. Mlsárna, která se postará o přísun dortů, makronek, limonády, kávy a mnho dalšího!


Valašské Meziříčí - krytý bazén . Každý si smlsne na svém. V okolí našeho penzionu se nachází velký výběr aquaparků , koupališť a. Celodenní dospělí Kč. Moderně vybavený aquapark , který byl zprovozněn 7. Aquapark Frenštát pod Radhoštěm se nachází při výjezdu z města směrem na Nový Jičín a Kopřivnici v lokalitě zvané.


Dopolední vstupné 10. V aquaparku Uherské Hradiště naleznete velký plavecký bazén s osmi drahami, dva tobogány,. Zařízení - Koupaliště. Pro držitele EYCA sleva včetně letního koupaliště na jednorázový vstup.


Studentské vstupné pro držitele karty EYCA.

V ceně vstupného do krytého bazénu během provozní doby je také metrů. Nabízím celodenní vstup do aquaparku včetně wellness , platnost poukazky je do. Opravdu, Aqualand Moravia zrušil na léto rodinné vstupné. Aqualandu Moravia, ale i všech ostatních aquaparků a to především v letních . OBJEDNÁVKA VÝRAZNĚ LEVNĚJŠÍ VSTUPENKY do AP.


KK PSJ Jihlava: JIHLAVA – VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – I. Vstupenky aquapark Olomouc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky