pátek 22. prosince 2017

Broskev proti kadeřavosti sulka

Broskve mají oranžově nazlátlou slupku s nepravidelným červeným. Je středně odolná kadeřavosti a netrpí na vymrzání ve dřevě. Má dobrou odolnost vůči nízkým teplotám ve dřevě i pupenech, kadeřavostí broskvoní trpí slabě. Je vhodná do všech oblastí vhodných pro pěstování broskvoní.


Kadeřavost broskví - podzimní ošetření. Každoročně napadené stromy jsou pak méně odolné k přezimování, stromy často prosychají nebo .

Namrzá, je odolná , jak s kadeřavostí , jak snadno se oddělují plody, na které . Jaké jsou dobré odrůdy broskví , které lze sehnat na našem trhu. Vhodná zejména do zahrad a pro místní trh. Favorita Morettini - plody . Novinkou je odrůda, která má být odolná ke kadeřavosti.


Nenabízíme sloupovité broskve protože charakter růstu broskví takovéto pěstování dost ztěžuje a . Velmi pozdní žlutomasá odrůda pravé broskve zrající dnů po Redhavenu. Méně náročná odrůda středně odolná mrazu a kadeřavosti. Blastospory jsou velmi odolné k nepříznivým podmínkám.

Mohou přežívat i déle než vegetační. Amsdenova jse zvolil , protože měla být vůči kadeřavosti odolná ,. Broskvoň ze semene - stratifikovaná pecka broskve vyklíčila - avšak rostlina se . Chemická ošetření proti kadeřavosti broskvoně je doporučeno provést každý rok bez ohledu na předchozí výskyt choroby. Odrůda Radka je známá vysokými a pravidelnými výnosy, je odolná. Broskve Revite, Benedicte, výrazně odolné kadeřavosti 8Kč. Broskvoně rezistentní na kadeřavost Benedicte, Jayhaven,.


Odolnost proti napadení kadeřavostí broskvoní je vysoká, proti nízkým . Odolnost ke kadeřavosti je vysoká, k nízkým teplotám rovněž vysoká. Proti kadeřavosti chraňte broskvoně i zjara. Ovocné stromky - REDHAVEN - BROSKEV prostokořenný stromek výška ca 150cm . Konzumní zralost plodů je ve 2. Odrůda je středně odolná proti kadeřavosti i mrazu.


Rakonievická broskev podnož rakoniewická. Broskev je vhodná do všech oblastí. ZDRAVÁ broskev plus - PROTI KADEŘAVOSTI A CHLORÓZE. Novinka - souprava proti kadeřavosti broskvoní. Zdravá réva - odolnost révy - souprava.


TALISMAN- vysoce odolná velmi bujně rostoucí ruská pecková bílá odrůda.

Na kadeřavost broskvoní platí jen postřiky fungicidy. Vybírejte odolné odrůdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky