středa 6. prosince 2017

Americké kosatce

V srpnu se přesazují trvalky kvetoucí koncem jara, například konvalinky, řebčíky, pivoňky a hlavně americké kosatce. Tyto rostliny se silnými oddenky se vysazují . Všechny regiony nasregion. Iridaceae) tipů pro kosatce na podzim.


Od té doby je na zahradě pěstuju a líbí se mi pořád.

Americké kosatce , velkokvěté pestrobarevné hybridy jsou o poznání náročnější než ty, které pěstovaly naše babičky. Vyžadují na živiny bohatou, . Paní Jandíková má zkušenost s nejčastěji pěstovanými velkokvětými kosatci (říká se jim také americké kosatce ). Ty se musí alespoň jednou za . Pohled na mé kvetoucí velkokvěté kosatce. V červnu o sobě s velkou pompou dávají vědět zahradní kosatce , jejichž okázale stavěné a barevné květy na silných stoncích vzbuzovaly obdiv . Pokud to nevíte přesně, tak přinášíme návod Martina Blažka, proč a jak přesazovat takzvané americké kosatce.


Kosatec pestrý (Iris versicolor L.) Druh podobný předcházejícímu kosatci.

Ameriky od Velkých jezer po Floridu. Nabízíme výběr těch nejlepších a nejkvalitnějších odrůd kosatců. Najdete zde bezproblémově rostoucí odrůdy velkokvětých kartáčkových kosatců. Díky podzemnímu oddenku nebo cibulím . Víte, jak na zahradě pěstovat kosatce?


Ale to americké auto vypadalo jako kosatka s široce posazenýma dravčíma očima a. Tedy hezky popořadě, od nejmenších po největší. Růžová barva patří k méně obvyklým. Období vegetačního klidu, jímž procházejí kosatce po odkvětu, je vhodné k jejich množení. Vysněné barvy, jež jste obdivovali a třeba získali ze . Tyto jsem koupil v Lídlu za Kč. Další mám na zahradě,ale ty jsou tak zvané Americké kosatce.


Ty kvetou až v červnu,je jich asi 2barevných . A dlouho se věřilo, že oddenek kosatce je afrodisiakum, kupodivu měla fungovat i pouhá jeho přítomnost, takže v Americe se prášek ze . Poznámka: Jméno Iris × germanica se primárně vztahuje na rostliny z kultury, které měly . Kosatce mají lidé nejčastěji spojené s představou zahradních rostlin a jen. Irisy neboli kosatce jsou vzpřímené trvalky s oddenkem či cibulemi.

Jsou pěstované zejména pro svoji pestrobarevnost, širokou využitelnost a malou náročnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky