středa 1. listopadu 2017

Tomel kavkaz

Velké, tmavé skvrny na rajčatech v okolí stopky – to bývá podle zahradníka Pavla Chlouby nejčastější problém, který řeší pěstitelé toto oblíbené . Najdete ji na webových stránkách. Rajčatech na tmavé skvrny a ještě víc pro vás. Délka a vypadala skvěle s punčochami dobrodružný Může být nejprve obtížné . Mozaikovité nepravidelné světle zelené skvrny na mladých listech jsou příznakem virové choroby mozaiky rajčat, kterou přenáší savý hmyz, hlavně mšice. Při pěstování rajčat se na rostlinách i plodech mohou projevovat různé deformace a vady. Za vlhkého počasí jsou nekrotické skvrny šedé, mokré, někdy . Nevíte identifikovat chorobu, škůdců či poškození na Vaší rajčatech a zároveň.


Kde se plíseň na rajčatech bere? Jak plísni na rajčatech předejít? Přítomnost plísně bramborové se projeví především na listech, kdy.


Další příznaky jsou patrny na hlízách, na nichž se objevují tmavé skvrny jak na povrchu ,. Už po tři roky se mě dělají tyto skvrny na rajčatech. Alternariová skvrnitost plodu rajčete. Vtesinou pokud mam na rajceti cerne skvrny tak je to zacinajici plisen.


A je jedno odkud jsou. Na okrajích a špičkách listů se vyskytují šedozelené vodnaté skvrny. Na plodech a listech se vyskytují světlé nepravidelné skvrny. Na listech jsou skvrny nejčastěji na jejich okrajích.


Hnědé skvrny mohou být . Tmavě zabarvené nekrotické skvrny s velmi drobnými černými plodničkami. Skvrny jsou šedohnědé s tmavými okraji. Ukazují se jako tmavé nebo zelenohnědé plochy, které se rozrůstají do středu plodu. Máte na rajčatách nebo paprikách tmavé skvrny ? Je to tím, že v půdě není dost vápníku a také tím, že jsou vysoké teploty. Fyziologickou nekrózu květního konce.


Na spodní straně skvrn se u jejich okrajů za vlhkého počasí objevují světlé povlaky reprodukčních orgánů . Bílé fleky na obličeji Bílé skvrny jsou způsobeny ztrátou pigmentu – melaninu. Svedive cervene fleky. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Jak na tmavé fleky v podpaží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky