úterý 14. listopadu 2017

Samosber jablek starý lískovec

PRODEJNA OTEVŘENA Otevírací doba prodejny po-pá -1 so 8-12. Adresa prodejny: Martina Ševčíka 4 Brno - Starý Lískovec , 625. Tradiční podzimní samosběr ovoce přímo v sadě.


Pěstujeme na více než 1ha pěstujeme převážně jabloně. Neméně důležitou součástí našich plodin jsou hrušky,. Prodej vlastního ovoce - jablka , hrušky, meruňky, broskve, švestky.


Prodej brambor, cibule, česneku a ostatní zeleniny od lokálních farmářů. Za hodinu zpracuje až pět set kilo jablek nebo jiného sezonního ovoce. Prodej jablek ve Starém Lískovci končí až v okamžiku, kdy dojdou zásoby. Zemědělské a obchodní družstvo sady Starý Lískovec - Nabízíme jablka na.


Sady Starý Lískovec nabízí hned několik odrůd jablek. Tento týden bude poslední burčák, aktuálně z Veltlínského zeleného, pozdní sběr. Od října Vám budeme vozit i čerstvě vylisované mošty z jablek pocházejících přímo z. Nabízíme pěstování a prodej jaho meruněk, broskví, jablek a hrušek, pronájem chladírenských boxů, sezónní samosběr jahod a jablek. ZAHAJUJEME PRODEJ jablek , hrušek, brambor a sadby jahodníku. POZOR NA NADCHÁZEJÍCÍ ZMĚNY!


BRNO - STARÝ LÍSKOVEC , MARTINA ŠEVČÍKA 46. S podzimem vrcholí sezóna jablek i možnost jejich sběru třeba…”. Nabízíme příjemné prostředí, zajímavé ceny a individuální péći o zákazníka. SAMOSBĚR JABLEK odrůd Šampion a . Za směnu tu lidé odhadem nasbírají 8kilogramů jablek odrůdy Šampion. Možnost samosběru v sadech ve Starém Lískovci se chýlí ke konci.


V současné době se v sadech, kde funguje samosběr , doprodávají letní odrůdy jablek , jednou z nich je odrůda Discovery. A děkujeme i Sadům Starý Lískovec za šťavnaté občerstvení! Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Vrácení neumořených vložených.


Předmět zakázky: služby Město Miroslav sběr. Bicycle-friendly roads. Search and download videos with the keyword samosber, Video search samosber.


Pokud ve svém okolí samosběr nenajdete je ještě možnost najít si sady v okolí a dojet si je koupit. Ceny prodeje jablek přímo v sadu jsou . ULO (ultra low oxygen) pro dlouhodobé zaskladnění jablek. Použití setřásače při sklizni meruněk s sadech Starý Lískovec Brno. Samosběr jahod pokračuje ve středu 26.


Sběrač padaného ovoce je perfektní pro sběr popadaných jablek a podobného ovoce. Všechny informace najdete přehledně na jednom místě včetně vyznačení sběrného místa na mapě. Jste z Brna a rádi byste si . Začíná sklizeň jablek , moštárny jedou naplno.


Detailní popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky