úterý 7. listopadu 2017

Kala pěstování venku

Přečtěte si v diskuzním fóru, jak kaly pěstují naši čtenáři. Vertikální záhony z palet: Hodí se na balkón, terasu i ven. Mnozí lidé si při pěstování kaly představují nádherné svatební kytice z kaly a stále se diví, proč jim rostlina nekvete.


Rostliny kvetou často již v zimě, kdy nás květy potěší dvojnásob. Pěstování pokojové kaly.

Ve své africké domovině roste kala v oblastech, které . Pokud chceme, aby kaly u nás doma prospívaly, musíme respektovat jejich nároky na pěstování. Sněhobílá zimní kala. Různé druhy kal se liší . Kala - Calla Zantedeschia: svatební květina. Při pěstování kaly se musí pěstitel obrnit trpělivostí.


Mám venkovní žlutou kalu.

Zasadila jsem ji do dobré hlíny do květináče, brzy z jara jsem ji nechala naklíčit ve skleníku a po zmrzlících vyndala . V této době je potřeba omezit zálivku a rostlinu je možno přenést ven , . Dá se ale s úspěchem pěstovat také v našich podmínkách-na. Jde o jednu z možností pro pěstování kal, které i tak přes léto letníme venku. Kala bude kvést asi po dvou měsících po výsadbě a obvykle kvete - týdnů. Po rozkvětu hlízy nadále rostou a měli bychom je přihnojit. Přezimování: Venku kaly.


Pojmenování kala nebo třeba kornoutice je pro zapamatování mnohem. Od jara do podzimu kornoutici prospívá pobyt venku na světlém . Správný název je Zantedeschia. Kala je cibulnatá rostlina, která nesnáší mráz, a proto nemůže přes zimu zůstat venku.


Bílá kala (Zantedeschia aethiopica) se v zimě dokáže vyrovnat s teplotami až minus pět stupňů Celsia. V teplých oblastech, jako je Itálie nebo . Pojďme se společně podívat pěstování kaly na kloub. Po posledních jarních mrazících kalu přesaďte ven , kde vás brzy potěší svými .

Kaly můžete bez obav pěstovat několik let po sobě na stejném místě. Pokud se rozhodnete pro pěstování venku , doporučujeme hlízy na zimu vyndat a do země. Při výsadbě ven dávejte pozor na pozdní mrazíky, ty mohou rostliny poškodit. Zdroj: diskuze Kala venkovní její pěstování.


Koupila jsem sazenici venkovní hortenzie, až ji budu sázet ven , dát do zeminy hodně rašeliny ? V létě může být venku. Květ sestává z velkého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky