úterý 14. listopadu 2017

Kdy strihat zahradni ibišek

Meruňky stejně jako broskvoně pochází z Číny. V tomto videu najdete. Uploaded by Plat4MBooks KDY ŘEZAT MERUŇKY? Zpět na hlavní stranu blogu mybloginfo.


Prakticky všechny peckoviny jsou citlivé na infekci patogenními . Diskuze: stříhaní řez broskve a meruňky. Letos na jaře jsem zasadil meruňku , teď má asi metrových výhonů. Vlastnosti, výsadba - Podnože - Řez - Roubování - Odrůdy - Kdy meruňky zmrznou? První rok po výsadbě – řez meruňky provedeme v předjaří, před rašením pupenů.


Jako základ koruny ponechte střední výhon a tři až čtyři . Meruňka obecná (Prunus armeniaca, synonymum Armeniaca vulgaris) je strom z. Chcete vědět jak správně dělat řez meruněk ? Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Mnozí zahrádkáři si nevědí rady s řezem slivoní, třešní, broskvoní a meruněk. U zapěstovaného stromku proveďte řez během léta, kdy zkraťte všechny mladé . Silný řez po sklizni by mohl (v případě dešťů) probudit strom k silnému rašení, ten by pak mohl v zimě trpět mrazy. Například u meruněk , broskvoní či aktinidií. V lednu můžeme prořezávat červený rybíz, angrešt a višně. Mladé stromy by se měly řezat až v době, kdy teploměr . Jak a kdy stříhat meruňku.


Přidal janapk, dne 15. Méně zkušení pěstitelé mají z řezu meruňky obavu, protože převládá názor, že ho . U již plodících stromků řežeme po sběru ovoce u meruňky i broskvoně. Zimní řez provádíme na konci zimy, kdy už nehrozí velmi nízké teploty. Otázka: Můžete mi poradit kdy a jak stříhat sloupovité ovocné stromky?


Odpověď: Sloupovité odrůdy . Přesně tato otázka tíží velké množství lidí. Peckoviny - třešně, višně, meruňky , slivoně, ryngle, broskvoně. NIKDY NEPROVÁDÍME v ZIMNÍM a . Kdy a jak na zimní prostřih ovocných stromů a keřů? Ale květy ponechat,nestříhat celé větve,jen zakrátit.


Zásady odebírání roubů ovocných stromů. Nejprve řežeme rouby z ořešáků a peckovin: meruněk , třešní, višní, slivoní. Tvarují se proto jen v nejnutnější míře, kdy se odstraňují konkurenční výhony, zakracují se kosterní větve do.


Stříhaní řez broskve a meruňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky