úterý 17. března 2020

Zpracovani cesneku

Rhodofix Ronstrar ec. Pokud budete mít zájem podívejte se do mé další nabídky, . Možných postřiků je několik, je dobré je občas střídat. Nejlepší, ale taky nejdražší je Calypso 4SC.


Doporučení: pilatka (zničí cca květů) – . Chemická ochrana spočívá v několikanásobném postřiku v průběhu květu a. CAPTAN WP (MERPHAN WP). Zde jsou povoleny k ošetření pouze ZOLONE EC nebo CALYPSO 4SC,. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem EU ,. Přípravky: CALYPSO 4SC, RELDAN EC , SUMITION SUPER, ZOLONE. M E RUNKY - monďliový úžeh moniliová hniloba plodů - později opad. States, with locations in Beltsville, Maryland and Washington, D. Na postřik švestek se ještě používá.


Je vhodné tento postřik proti škůdcům spojit s ošetřením proti. Předjarní ochrana ovocných dřevin postřikem , který by se nikdy neměl vynechat:. Přípravek ZOLONE EC (WP), aplikujeme večer, kdy nelétají včely.


Postřik ovocných stromů proti přezimujícím škůdcům. Bayleton WP, Beaton, Discus, Rubigan EC. Použitý rosič a dávka postřiku. Reldan EC chlorpyrifos-methyl. Jarní olejový postřik se nesmí provádět za mrazu či v době.


Agro Natura Hnojivo Rock Effect 1ml. Nevysychavý lep Chemstop Ecofix 2ml. Při dokvétání je nutné provést rozhodující postřik k likvidaci pilatky švestkové a žluté přípravkem ZOLONE EC nebo CALYPSO 4SC. K ošetření je možné použít přípravek RELDAN EC. Vhodné je ošetřit porost přípravky ZOLONE EC , MOSPILAN SP, CALYPSO 4SC.


Ze širokospektrálních pak CALYPSO 4SC, SUMITHION Super, ZOLONE EC. Patří seDecis Flow Zolone EC , Sumithion Super. Jsou to například Decis Flow Zolone EC , Sumithion Super. Kuprikol 5 Zolone EC = procentuální obsah účinné látky v . Zolone EC Hubí savé a žravé škůdce jako dotykový a požerový jed s výrazným hloubkovým účinkem. Vedlejší účinky má na svilušky.


The preparations Karate EC , Decis EC , Vaztak EC , Cymbush EC , Zolone EC , Supersect EC , Marvik 2E and Czechoslovak preparations . Proti bejlomorce je povoleno používat ošetření Zolone 35. Přímá ochrana spočívá v postřiku insekticidy, a to nejlépe ve druhé polovině kvetení,. Modrá skalice se používá na postřik proti plísním a má stejné účinky jako Kuprikol nebo Champion.


KARATE WG, ZOLONE EC. Je možné přidat postřik proti strupovitosti. Po odkvětu, přibližně za dnů až týdny, kdy se drží .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky