pondělí 16. března 2020

Závěsné baňky na květiny

Máme i závěsné zkumavky na květiny , ve kterých sice pěstovat rostliny nelze, ale k dekorativním účelům poslouží. Skleněné baňky jsou u nás k dostání ve 3 . Baňku můžete naplnit například květinami. Baňka je opatřená jutovým provázkem k zavěšení. Složení: sklo, jutový.


Aerária- závěsy na květiny.

KOULE NA ŽIVOU KVĚTINU SE SILIKONOVÝM ŠPUNTEM. ZÁVĚSNÁ KOULE s očkem a háčkem - cm. Jedná se o malé skleněné nádoby a baňky různých tvarů disponující.


Velice pěkně vypadají závěsné zkumavky na květiny , ve kterých sice . Závěsná baňka na květiny. Chcete mít originální dekoraci ve vašem bytě a patříte k milovníkům květin? Ideální dárek pro vás.


Máme pro vás pár tipů, jak využít závěsnou skleněnou kouli – aerárium. Můžete v ní pěstovat rostliny, využít ji jako vázu, ale i jako osvětlení.

Violka - Voňavý obchůdek. Místo rostlin můžete do aerária naaranžovat také písek, kameny, umělé květy či . Ono to vlastně není nic nového ani u nás, protože závěsné květináče byly. Důkazem toho je i obliba závěsných květin na provázcích. Japonské mechové závěsné květiny - kokedamy. Brodu a rostlinkami si je plní sama.


Okamžitě tam vytvoříte krásnou dekoraci, kterou zavěsíte kamkoliv. Obsah balení: 1x závěsná baňka na květiny 1x provázek. Technická specifikace: Rozměry: 8 . Pro milovníky květin a světla je tato závěsná baňka tou pravou volbou. Ještě lépe bude působit, pokud zavěsíte více váziček vedle sebe. Při vítání hostů ve vstupní.


V případě nespokojenosti Vám nabídneme kompenzaci formou dárkového poukazu v . Rostliny pěstované v závěsných skleněných baňkách jsou potěchou pro. Můžete je použít i jako vázičku pro řezané květiny či květy sušené. Do baňky stačí nalít trochu vody a vložit nějaké drobné květiny.


Obrázek nyní není dostupný. Do závěsných aerárií (čtěte erárií) se hodí různé rostliny, výběr je většinou omezen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky