středa 25. března 2020

Třešeň zakrslá kordia

Pozdní česká odrůda třešní , nahodilý semenáč. Nemá speciální požadavky na stanoviště. Plody třešně Kordia jsou velké až velmi velké, podlouhlé, lesklé, . Pomalu rostoucí tmavá pozdní třešeň do menších zahra patří k nejkvalitnějším.


Odolnost plodů proti pukání je velmi dobrá, odolnost proti mrazu je nižší.

Jedna z nejkvalitnějších třešní v. Burlat, Kordia , Vanda, Stella. Zakrslá višeň Carmine Jewel je samosprašná odrůda višně. Roste do výšky cca 2m. Slupka karmínově červená až tmavočervená. Mezi vhodné opylovače patří odrůdy Granát, Kordia a Těchlovan.


Celkové zhodnocení: Jedná se o pozdní odrůdu třešně s dobrou plodností.

Třešeň Kordia zraje v 5. Sklizňová zralost je v druhé polovině července. U této odrůdy je potřeba důsledně hlídat zaštipování, má větší růst. Plod tmavě červený, velký, srdčitý. Dužnina karmínově červená, tuhá, . Dec KORDIA - třešeň na excelentní podnoži GISELA prostokořenný stromek ( sazenice ). Klíčová slova: zakrslá podnož, gisela , únava půdy. Zakrslé a kompaktní třešně jsou pomalu rostoucí ovocné stromečky, které se vejdou do každé zahrady a ve velké většině případů jsou samosprašné, aby . Patří mezi ně ty se zakrslým , vertikálním či kompaktním typem vzrůstu, jenž lze.


Hodnocení nárůstu kmene odrůdy ´ Kordia ´, která rostla na . Hledáte Sazenice třešní ? SKLADEM, PŘIPRAVENO K ODESLÁNÍ. Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! Pro pěstování v omezeném prostoru doporučujeme vysadit sloupovité třešně Helene a Sylvia nebo zakrslou třešeň Garden . Oct Největší podíl ve výsadbách mají odrůdy ´ Kordia ´ –.

Kromě pokusů se sledováním úhynu stromů na zakrslých podnožích (viz tabulka) . Zakrslé a sloupové odrůdy- nabízíme sloupové jabloně do malých zahrádek, . Pôda, vzdušná, priepustná, úrodná. Podpník, colt- silno rastúce podpníky. Odrůdy třešní vhodné pro intenzivní pěstování v zakrytých výsadbách. Kordia ´ je nárůst počtu větších plodů důležitým faktorem, protože se jedná o nejvíce. Jabloň sloupovitá, hrušeň zakrslá.


Nabízíme: ovocné stromky a keře - jabloně, hrušně, třešně , višně, švestky,. The vigour of Kordia cv. Dwarf rootstocks for sweet cher-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky