úterý 10. března 2020

Stomp postřik

Při aplikaci je třeba dbát na rovnoměrné rozdělení postřikové kapaliny. Stomp 4SC je možno použít i po vzejití cibule a česneku, které musí mít vytvořeny . Zasažené rostliny hynou krátce po vyklíčení nebo vzejití. Stomp je herbicid přijímaný přes kořenový systém. Je aplikován postřikem na povrch půdy a zapraven.


Patří mezi preemergentní herbicidy, v travních porostech . Za stálého míchání se přidá odměřené množství přípravku Stomp Aqua a doplní vodou na stanovený objem. Po dobu postřiku musí být zajištěno promíchávání . Nevím, jestli jsme se pochopili, ptám se jaký postřik do česneku na již vzrostlé dvouděložné rostliny? Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový selektivní herbicid.


Stomp ), které se aplikují zpravidla v předjaří a zabraňují klíčení semen a růstu. Selektivní postřik na česnek. Stejná účinná látka a množství jako v přípravku Stomp 4SC.


Stomp 3E inhibuje počáteční růst a vývoj klíčních rostlin plevelů. No nevím, mně Stomp vzal i ty jahody, nerozdýchaly to do konce sezóny. Na tyto existují postřiky stomp na jaře, Goal přes . Pro prodej postřiku je potřeba vlastnit OSVĚDČENÍ O ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI PRO . Insekticidy ( postřik ) aplikované při nižší úrovni napadení přinesou jen.


STOMP AQUA, STOMP 3E,. Beim Marktführer zum Top-Preis. Originaltickets zu Originalpreisen. Jetzt sicher in der App bestellen! Zum Ausdrucken oder per Post.


Current webcams for Stomp Springs. Dobrá účinnost ( ) byla zaznamenána u přípravku Stomp 4SC. Vyzkoušel jsem několik postřiků ale na jeden druh nic nezabírá. Vzcházení pšenice představuje ideální termín pro postřik. Po zaorani hnoje a srovnaní terenu.


Tak da se použit tenhle herbicid. Tak že by mohl učinkovat pěkně až do leta. K tomu jsou vhodné pouze některé herbicidy s účinnou látkou pendimethalin ( Stomp ) a prosulfocarb (Boxer) aclonifen (Bandur).


Doporučená postřik pro integrovanou ochranu rostlin (IOR). Jižní Karolína, Spojené státy americké, 34.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky