úterý 24. března 2020

Trvalka krásnoočko

Pokud rostliny po první vlně kvetení sestřihneme, obrazí a pokvetou znovu. Krásnoočko jako vděčná trvalka. Druh: letnička, trvalka.


Trvalka krásnoočko

Trsnatá trvalka s nevětvenými, hladkými a pevnými lodyhami vysokými až cm . Trvalka z nejběžnějších. Než začnete některé z nich pěstovat pro své kulinární . Záhon trvalek je přesto vhodné na zimu lehce přikrýt . Kompaktná bohato kvitnúca trvalka so žiarivými žltými kvetmi s výrazným červeným očkom. VZRŮST, nízká trvalka.


Dobrý den, prosila bych o radu, jak pěstovat krásnoočko. Na interneru se prodává jako trvalka a jinde semínka, s uvedením, že jde o letničku. Kvete celé léto, vyžaduje plné slunce, dobře . Vytváří dvoubarevné (žluté s červeným středem) . Kč Přejít do obchodu.


Severoamerická trvalka s netradičně růžovými květy a jemným olistěním. Prosim co nejdrive nez zlikviduju uplne. Budu opet rusit v predzahradce. Kvitne výraznými žlto-červenými kvetmi, ale na výber máme aj kvety farebné.


Lupina (vlčí bob) je okrasná trvalka , květy mohou být v několika barvách, nejčastěji v modré a růžové. Rostlina, především . Cerastium tomentosum var. VÝŠKA CM, KONTEJNER CM, DOBA KVĚTU VII-VIII. Vzrůst: Volnétrsydužnatých, vejčitých šedozelených listů. Nenáročná trvalka pro exponovaná místa.


Tato trvalka má nejradějí sussí propustné půdy, nemá radá jílovité přemokřené půdy. Farba kvetov je žltá alebo žltá s gaštanovým stredom. Coreopsis verticillata 30–❁6–.


Záhonová trvalka odolná voči suchu s výrazným dlhodobým efektom kvitnutia. Má vzpriamene rastúce veľké kvety, kvitnúce po celé leto. Vzpřímeně rostoucí trvalka , mohutná a pevná, vhodná k řezu.


Zdroj pinu sazenicka. Popis: krásná nenáročná trvalka , snese plné slunce, silné rostliny . Její další atraktivní vlastnost je, . Jarní trvalka různé druhy průměr květináče cca cm. Typ rastliny: trvalka. Nároky na svetlo: slnečné stanovisko.


Voda: postačí im voda zo zrážok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky