čtvrtek 19. března 2020

Vinná réva na zdi

Během podzimu dřevo ještě dozrává a není připraveno na zkracování. Vinná réva na zdi domu. Nejlepší období pro řez vinné révy je únor - doba, kdy odezní největší mrazy.


A tímto celý Váš dotaz na problémy se zálivkou a odkopáním a. Jak řezat vějířové volné vedení na zdi ? Kamenné zídky v zahradách books.

Zakládání vinic na terasách má v mnohých krajích až tisíciletou tradici. Protože právě réva vinná , která je dítkem středomořských oblastí, a tím pádem je. Réva vinná: Réva na zdi stodoly.


Trvalo dlouho, než jsem přišel na. Vzdálenost mezi dvěma keři záleží na provedeném tvaru keře a vedení. Na nočním stolku stojí čerstvé růže a vinná réva za okny je těžká jako záclony.


Author: Florian, Miroslav. K hospodářsky nejvýznam- nějším rodům patří Vitis L.

V zimním období vinná réva odolává teplotám pouze do -°C. Nižší teploty negativně ovlivňují přezimování. Vhodná půda pro pěstování révy. Můžeme ji využít na zakrytí méně vzhledných zdí.


Ale určitě ji pěstujeme spíše pro její lahodné plody než jako okrasnou rostlinu. Je tedy vhodná pro porost cihlových zdí , zahradních zídek, nevzhledných neošetřených zdí sousedících na. Zapomenout nesmíme ani na bujnou maďarskou odrůdu Nero, která je středně raná. Hospodářsky nejvýznamnější druh je réva vinná , jedlé plody mají i některé další druhy.


Vyskytuje se velmi vzácně na jižní Moravě v lužních lesích soutoku Moravy a Dyje. Jsou vhodné k popnutí zdí , treláží, pergol, nebo stromů. Má ráda úrodnou půdu v teplých oblastech, ale dá se pěstovat i třeba v podhorských oblastech na chráněných místech (u jižní zdi ). To je také můj přípa pěstuji . To znamená - na zdi jako dekorační osvětlení . Nebo můžeme do zdi zabetonovat ploché železo s vyvrtanými . Pamatujte na to, že réva je rostlina teplomilná – čím více tepla a slunečního.


Popínavý keř se skvěle vyjímá na prázdné zdi domu bez oken, dokonale. Kulturní formy se pěstují na vinicích. Poskytuje odolné podnože pro révu vinnou a používá se při .

Vitis californica 'Roger´s Red' Okrasná vinná réva , jedinečná svojí nádhernou, . Divoký odolný druh vinné révy vhodný na porůstání pergol, zdí , stromů. Nebude-li se réva po zdi pnout, měla by mezi ní zdí zůstat minimálně metrová mezera umožňující pohodlné ošetřování i sklizeň. Protože vinná réva potřebuje dost práce, dost opečovávání, aby rodila.


Sazenice vinné révy vysazujme někdy na přelomu dubna a května, ale předtím. Při výsadbě k pergole nebo zdi musí být distance alespoň cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky